Е ова е филм што вреди цел да се изгледа.Django uvek puca prvi...
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е ова е филм што вреди цел да се изгледа.Django uvek puca prvi...
![]()
Пријателе, нема назад, малку си се заебал со Хаиерот ! Ако сакаше почесто дефрости, требаше да си земеш Грее, а најдобро Хансол -20 UDM ( The Ultimate Defrost Machine ) !Може некој да ми објасни што е тоа дефрост? Читам на форумов многумина што купиле ГРЕЕ дека климите често им прават дефрост. Како да го натерам мојот Хајер да прави почесто дефрост, ќе работи подобро така?
Добро е, море одлично еУште еднаш.
Видеа од температури на издув, офф ги следам и Амбер и FH.
Ако сака и 2000000000 степени нека качи, ТЕЗГЕРЕ, крал на дуфрости со ладно дување.
Оффф уште еднаш, час до пола час дифрост на Амбер кој трае 7-10 минути и повеќе при што 1:30-2:00 минути дува ладно.
Го споделувам моето искутво, најчовечки ако успее уше некој да се заебе со Амберов, браво.
Споредување на FH со Амбер, немојте ве молам немојте.
Ми се гади ставајќи го Амбер во реченица со FH.
Sent from my iPhone using Tapatalk
И/Или да му се понуди искрена и неопходна помош...Темата се затвара неколку пати заради еден лик пијаница со пет профили, јас мислам подобро е да се банира ликот со петте профили така и ќе дојде до квалитетна дискусија. Се до тогаш ќе биде вака како што е сега.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Многу си смешен тезгере чорбаџиEve i na tebe da ti odgovoram na tvoeto mjaukanje....EUROVENT....EUROVENT.
Zemi uvezi klima uredi i prezentiraj im go na carina golemiot EUROVENT, kako dokument za kvalitet i dokaz deka E po EU regulativa klimata sto ja uvezuvas.
Ke ti kazat da odis da se slikas so nego na plostad, i da si doneses dokument od proizvoditelot so koj se potvrduva baranoto.
USTE EDNAS, ZAPOMNI, TOJ EUROVENT E EDEN GOLEM TERZGAROSKI DOKUMENT, PO TVOE KAZANO "TEZGERE".
Затоа во еден од моите претходни постови ги нареков Мајстори за аутоголи ! Фирма за која работат вакви антиталенти нема долго да работи...Ќе мора да смени нешто 100% !@GT1 , во врска со сувиот дефрост, кај мене трепка сонцето, трае 3-6 минути и крева 600-1000W. Сега за сега не е преголем проблем (5-10 на ден, под нула кога е), затоа што досега немавме зима. Но во мисла ме става како ќе се однесува при нормални (ладни зими) наредните години когс просечните температури се со 10-15 степени помали. Ако и на -10 до -15 прави 6-10 дефрости на ден, би било ок, но да не почни на 30 минути да оди во дефрост. Здрави били па видели.
Свети бан, немој да лажеш, никого не сте обештетиле. Другарот на никола2004, кој на хансолот измерил цоп од 1.5 цели 2 години пробувал да ве добие, сте го откачувале со изговор дека немате време да се заебавате со поправки и се откажал, се грее на дрва веќе второ зимо, она ломото во ординација што не можеше да загрее не го обештетивте, другото ломо од пред 3 месеци што дуваше 40 степени на издуви не креваше на 18 не го поправивте и тој се вратил на ќумбе, на влавот хамберот што прави дефрости на 30 минути од нов, дојдоа од сервис рекоа се е во ред иако мрзнат двете цевки, што е дефинитивно знак за проблем. Ова само јас што знам а сум тука 2-3 месеци.
Од Греево не сум толку незадоволен, како што сум непријатно изненаден од грее продавачиве на форумот. Маркава ми стана грда затоа што тие се ноторни лажачи кои си ви вреѓаат муштериите и не верувам пак да земам грее. Целиов форум е инфестиран од ип клонови кои пишуваат лаги и навреди и си се лајкаат еден со друг. Пример шиткачот пак лаже, овај пат дека хаиерот 12 немал еуровент, еве го истиот. 12ката тундра е со Б, намерно предизвикува конфузија, ако проџе проџе, сака да створи конфузија дека има фалсификат на хаиери на пазарот:
Прегледај го приврзокот 184562
на ова слика може да се види и друго, а тоа е дека се што продава Енергија е со Еуровент. Еве ја понудата на Енергија:
Прегледај го приврзокот 184563
Интересно е што териростичко-индискиот-навредувачки-лажен-тролски маркетинг на ип клоновите има спротивен ефект, па сите овде почнаа да наоѓаат подобри понуди со еуровент и да рекламираат Хаиери. Сега цел форум испаѓа дека работи за Енергија и Енергија си доби бесплатна реклама, на сметка на ип клоновите и нашето скапоцено време.
Ти и мене ми пиша еднаш дека сум најголем промотор на Грее !"Jajce na oko" si zaboravil uste eden brend, No.1 ti fali GREE.
Ke zarabotis nesto, vaka rabotis za niv bezpari.
Да ти кажам право, антиталентиве на веков од Грее го направија за Хаиер Тундра 18ка во МКД тоа што Енергија и Сетек никогаш не успеале !Kakva reklama i napraivte na tundrata bas me ubedivte da zemam za kaj roditelite mislev da zemam kako mojata aeri18 ama izgleda ke bide tundra18 fala za pomosta vo izborot)
Конечно и од Енергија купец ! Сетек со „Е“, Енергија со „Е“ ! Подвоен, што е следно !/[DOUBLEPOST=1517104897][/DOUBLEPOST]
Baby Driver... требаше после филмов еден час да го галам мачето за да се смирам. Олку лош, конфузен, здодевен филм одамна не сум гледал. Одвај чекав да заврши, овој Едгар Врајт (или како и да се чита) правеше добри филмови едно време со англичаните, сега фура демек нешто стил но приказните му се суви ко подфорумон за аквариум.
Па ни за тепање време не беше искрено. Најмногу ме изнервира што го промовираа како car flick нешо, а во цел филм имаше вкупно 3 сцени од кои едната на паркинг. Скоро сите ликови ме нервираа, јака ми беше сцената коа се пукаа со џандарите и првата сцена со Субаруто, другото се беше за превртување очи и зевање. Ниту плотот ме заинтересира, ни ликовите. Разочарење од филм.Baby Driver е добар филм, не е ремек дело али за тепање време е повеќе од солиден... незнам какви очекувања си имал од филмов пред да седнеш да го гледаш, али дека е "лош, конфузен и здодевен" тоа дефинитивно не е.
Немав некои очекувања, не ни барав да биде ремек дело, сакав да седнам да отепам време ко што велиш и да се забавувам.Baby Driver е добар филм, не е ремек дело али за тепање време е повеќе од солиден... незнам какви очекувања си имал од филмов пред да седнеш да го гледаш, али дека е "лош, конфузен и здодевен" тоа дефинитивно не е.
Го гледав Ла Ла по 5ти пат, и со секое гледање се повеќе го сакам. Мислев дека ќе почне да паѓа импресијата после 3тиот, ама слабо.
Секое гледање сум awed од тоа како еден филм може да функционира самостојно еднакво добро колку што функционира како омаж.
Ниту имало ниту ќе има подобар филм деценијава од овој.
Нормално, не може секој филм исто да се гледа и оценува. Баш добро филмче си е Бејби Драјвер.Мислам дека ги фокусирате силите на филмови кои немат за намера да мерат мускули Бејби Драјвер е забавен филм интересен you having a good time thats it не се развива дебата,нема полемики и тн како што гледам на Летер процентуално луѓето добро го прифатиле филмот,но тука нема простор за дискусија мислам самата содржина на филмот не е таа сте го утнале местотo ако сакате тоа имате mother,the killing of a sacred deer,The Lobster,Maratonci trce pocasni krug.
Ја добра./
Ај чАо.![]()
Па The Killing of a sacred deer е на дискусија во другата тема и има едвај три поста, што да се дискутира?Мислам дека ги фокусирате силите на филмови кои немат за намера да мерат мускули Бејби Драјвер е забавен филм интересен you having a good time thats it не се развива дебата,нема полемики и тн како што гледам на Летер процентуално луѓето добро го прифатиле филмот,но тука нема простор за дискусија мислам самата содржина на филмот не е таа сте го утнале местотo ако сакате тоа имате mother,the killing of a sacred deer,The Lobster,Maratonci trce pocasni krug.
Ја добра./
Ај чАо.![]()
Што кур е па сега тоа?Не зезајте, досаден бил Baby Driver. Мене, што не сакам акциони и филмови со коли, ми беше топ! А не сум ни миленијалец.![]()
Ако добро разбрав, самите себе си се поистоветуваат со измислениот свемирски брод од тој филмот на Волт Дизни?Да.
Нов џендр е.
Група луѓе што се идентификуваат како Милениум Фалкон ги викаат миленијалци.