Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Ален дали "лежеше" некој месец.
Не 6, некој месец.
Абре, замисли гази старец на Партизанска со мотор, со 200 на саат и добива од сфаровски ШЕСТ МЕСЕЦА. И сега е битно дали ги одлежал или не.
Тоа е битно у целава поставка?

Штом си одлежал нема што тука да се буниме.:tapp:

(а тоа што у ствари не си одлежал, е башка работа)

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.811
Поени од реакции
25.270
Топ е све бе Кано. И пресудата и тоа што "си одлежал".
Нема веќе за тоа. Како што кажа ти, дај овде други проблеми има, сега ќе гледаме кој добил 6 месеца за газење на човек на пешачки со мотор 200 на саат. Па дали одлежал или не одлежал...
оваму Заев со Сорос се среќава, а за тоа ништо не се буни никој
и после сите биле за Македонија
како да не
ne mi odgovori za ciganot ili za eks ministerot za zdrastvo ili za pomiluvanite 650 ili za faktot deka imame aboliciran premier za kogo seuste se vodi slucaj za potkup.... Top e, vmro ne e na vlast veke godina i poveke a ti spored tebe u grad javno setaat decki za koj ima presudi a ne odlezale.... toa moze samo u nasava cudesna makedonija so zajo na vlast valjda

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Многу ме потсеќа ова на една група на морони, кои мислат дека помнењето на јавноста е како кај риба.
Колку и да не е човек морон .... гледајќи те тебе добива добар пример за тоа...

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
ne mi odgovori za ciganot ili za eks ministerot za zdrastvo ili za pomiluvanite 650 ili za faktot deka imame aboliciran premier za kogo seuste se vodi slucaj za potkup.... Top e, vmro ne e na vlast veke godina i poveke a ti spored tebe u grad javno setaat decki za koj ima presudi a ne odlezale.... toa moze samo u nasava cudesna makedonija so zajo na vlast valjda
Ау, извини што не ти одговорив тебе. Стварно ги прекршив бон-тон правилата и се каам. Да не се наљути?

Биди тука, за момент еве да идам до WC, па све ќе ти одговорам. Додади и други прашања кои те мачат, у меѓувремену.(y)
Нека ти помогне Јамајка!

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.811
Поени од реакции
25.270
Абре, замисли гази старец на Партизанска со мотор, со 200 на саат и добива од сфаровски ШЕСТ МЕСЕЦА. И сега е битно дали ги одлежал или не.
Тоа е битно у целава поставка?

Штом си одлежал нема што тука да се буниме.:tapp:

(а тоа што у ствари не си одлежал, е башка работа)

dogovorete se megu sebe kolku odlezal lol....

pak ti so tvojte gluposti.... vidi ubavo sto bilo pa komentiraj. od ona sto se sekavam od vestacenjeto se ispostavi deka vozel 60 na saat a starecot na crveno si go vozel tocakot na pesacki sto e ustvari prekrsok od strana za zrtvata. ali toa ti e MKD, pravila nikoj ne pocituva pa se gine.... ali neli nema veze toa, bitno grujo e kriv lol

Член од
16 јануари 2014
Мислења
2.342
Поени од реакции
1.619
Кано помири се со фактот дека господинот Груевски повеќе никогаш нема да биде премиер. :(
Тажно , но вистинито. :(

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.811
Поени од реакции
25.270
Кано помири се со фактот дека господинот Груевски повеќе никогаш нема да биде премиер. :(
Тажно , но вистинито. :(
druze grujo e minato ko sto e ljubco. nitu mi e zal nitu me boli za bilo koj od dvajcata. ako makedonija nema kapacitet da dade drug lider tesko nas ko narod.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Ален Зекиров доби отказ од МВР поради „крвавиот четврток“

Oвој беше од оние миленичиња на Груевски, што може да вози со триста на саат мотор, да убие човек на пешачки и да одлежи нула денови за тоа? Така?
(заедно со син му на Вељановски, онаа пеачкана и кој ли уште таму куртон беше со таков случај)
Го заборави тука и син му на Верушевски...

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.811
Поени од реакции
25.270
Ау, извини што не ти одговорив тебе. Стварно ги прекршив бон-тон правилата и се каам. Да не се наљути?

Биди тука, за момент еве да идам до WC, па све ќе ти одговорам. Додади и други прашања кои те мачат, у меѓувремену.(y)
Нека ти помогне Јамајка!
mene odamna mi e jasno deka ti ustvari nemas odgovor nitu kapacitet za diskusija na nekoe makar i nisko nivo. jas samo te ispraviv posto pocna pak da bladees za nekoj raboti sto vrska nemaat. produzi sega, treba kvota da ispolnis da te zemat ko letko....

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Не ме чуди и да е договорено поднесувањето амандмани од ДПМНЕ заедно со СДСМ, сепак ни на вториве не им се брза со донесување на законот кој им е наметнат како услов

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.487
Поени од реакции
24.236
Не ме чуди и да е договорено поднесувањето амандмани од ДПМНЕ заедно со СДСМ, сепак ни на вториве не им се брза со донесување на законот кој им е наметнат како услов
А ти сакаш да се донеси или не законот ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom