LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Ален дали "лежеше" некој месец.Жими таквото одлежал Зекировја платија фамилијата на старецот за да не се бунат и се се заташка.
Не 6, некој месец.
Ален дали "лежеше" некој месец.Жими таквото одлежал Зекировја платија фамилијата на старецот за да не се бунат и се се заташка.
Абре, замисли гази старец на Партизанска со мотор, со 200 на саат и добива од сфаровски ШЕСТ МЕСЕЦА. И сега е битно дали ги одлежал или не.Ален дали "лежеше" некој месец.
Не 6, некој месец.
ne mi odgovori za ciganot ili za eks ministerot za zdrastvo ili za pomiluvanite 650 ili za faktot deka imame aboliciran premier za kogo seuste se vodi slucaj za potkup.... Top e, vmro ne e na vlast veke godina i poveke a ti spored tebe u grad javno setaat decki za koj ima presudi a ne odlezale.... toa moze samo u nasava cudesna makedonija so zajo na vlast valjdaТоп е све бе Кано. И пресудата и тоа што "си одлежал".
Нема веќе за тоа. Како што кажа ти, дај овде други проблеми има, сега ќе гледаме кој добил 6 месеца за газење на човек на пешачки со мотор 200 на саат. Па дали одлежал или не одлежал...
оваму Заев со Сорос се среќава, а за тоа ништо не се буни никој
и после сите биле за Македонија
како да не
Колку и да не е човек морон .... гледајќи те тебе добива добар пример за тоа...Многу ме потсеќа ова на една група на морони, кои мислат дека помнењето на јавноста е како кај риба.
Ау, извини што не ти одговорив тебе. Стварно ги прекршив бон-тон правилата и се каам. Да не се наљути?ne mi odgovori za ciganot ili za eks ministerot za zdrastvo ili za pomiluvanite 650 ili za faktot deka imame aboliciran premier za kogo seuste se vodi slucaj za potkup.... Top e, vmro ne e na vlast veke godina i poveke a ti spored tebe u grad javno setaat decki za koj ima presudi a ne odlezale.... toa moze samo u nasava cudesna makedonija so zajo na vlast valjda
Абре, замисли гази старец на Партизанска со мотор, со 200 на саат и добива од сфаровски ШЕСТ МЕСЕЦА. И сега е битно дали ги одлежал или не.
Тоа е битно у целава поставка?
Штом си одлежал нема што тука да се буниме.
(а тоа што у ствари не си одлежал, е башка работа)
Кано помири се со фактот дека господинот Груевски повеќе никогаш нема да биде премиер.ne mi odgovori za ciganot ili za eks ministerot za zdrastvo ili za pomiluvanite 650 ili za faktot deka imame aboliciran premier za kogo seuste se vodi slucaj za potkup.... Top e, vmro ne e na vlast veke godina i poveke a ti spored tebe u grad javno setaat decki za koj ima presudi a ne odlezale.... toa moze samo u nasava cudesna makedonija so zajo na vlast valjda
druze grujo e minato ko sto e ljubco. nitu mi e zal nitu me boli za bilo koj od dvajcata. ako makedonija nema kapacitet da dade drug lider tesko nas ko narod.Кано помири се со фактот дека господинот Груевски повеќе никогаш нема да биде премиер.
Тажно , но вистинито.![]()
Го заборави тука и син му на Верушевски...Ален Зекиров доби отказ од МВР поради „крвавиот четврток“
![]()
![]()
Oвој беше од оние миленичиња на Груевски, што може да вози со триста на саат мотор, да убие човек на пешачки и да одлежи нула денови за тоа? Така?
(заедно со син му на Вељановски, онаа пеачкана и кој ли уште таму куртон беше со таков случај)
mene odamna mi e jasno deka ti ustvari nemas odgovor nitu kapacitet za diskusija na nekoe makar i nisko nivo. jas samo te ispraviv posto pocna pak da bladees za nekoj raboti sto vrska nemaat. produzi sega, treba kvota da ispolnis da te zemat ko letko....Ау, извини што не ти одговорив тебе. Стварно ги прекршив бон-тон правилата и се каам. Да не се наљути?
Биди тука, за момент еве да идам до WC, па све ќе ти одговорам. Додади и други прашања кои те мачат, у меѓувремену.
Нека ти помогне Јамајка!
А ти сакаш да се донеси или не законот ?Не ме чуди и да е договорено поднесувањето амандмани од ДПМНЕ заедно со СДСМ, сепак ни на вториве не им се брза со донесување на законот кој им е наметнат како услов
Не сакамА ти сакаш да се донеси или не законот ?