Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

Овој зимски или летен став е gragxani?[DOUBLEPOST=1517008139][/DOUBLEPOST]

Како да среди админот кога тој почна, од такт ги вадам :icon_lol:
Под стрес беше кога го кажа ова не се важи.

Жива ли е искубената кокошка Шекеринска?Ја видел некој?Вака во НАТО ќе сме влезеле за 3 месеци?

Нема греење во касарната Илинден во Скопје и во Кичево

http://www.skopjeinfo.mk/nema-greenje-vo-kasarnata-ilinden-vo-skopje-i-vo-kichevo
Тоа ги спремат за кога ќе влеземе во Нато да ги пратат на руска граница, исто како сега хрватската војска што ја пратија таму

Човеколики нелица, трагедијата е поголема шо тие поприлично се офајдија од претходниот rezim (знаат како треба и неможиш ништо да смениш), а и сега се стокмени, само сега од позиција на угнетувани од истиот. Ген е тоа.

Добро е не го викаат повеќе црпнат, сега е Зоки :)

:)

Две работи, првата е дека власта си го прави своето, а втората е веројатно што воочија како јамката му ја има ставено баш кругот околу него, па сега се затега полека, затоа од црпко во Зоки.
Само тој си знае од кого се плаши повеќе, дали од „пријателите„ или непријателите.

:rolleyes:

Под стрес беше кога го кажа ова не се важи.

Имено :icon_lol:

Мурто се спрема за 30 години опозиција (членовите и партијата, пошто он ќе скапува у некоја дупка некаде), тоа е уствари целата стратегија затоа и се брза што повеќе работи да се усерат.

Мурто се спрема за 30 години опозиција (членовите и партијата, пошто он ќе скапува у некоја дупка некаде), тоа е уствари целата стратегија затоа и се брза што повеќе работи да се усерат.
Дур не ги тргне нашиот лидер своите валкани прстиња од партијата, мурто ќе владее.

Премногу лични навреди, ај дури беа на ниво на досетки беше во ред, ама ова почна да излегува од контрола.

Админ некој да среди малце?
Ti duri sega go zabeleza ova? Sega pocna da ti preci? Ne ti precese lani na primer ?

Дур не ги тргне нашиот лидер своите валкани прстиња од партијата, мурто ќе владее.
Тоа не го менува фактот дека на СДСШ 30+ години опозиција и затвор не и бега.

Ti duri sega go zabeleza ova? Sega pocna da ti preci? Ne ti precese lani na primer ?
Многу ме потсеќа ова на една група на морони, кои мислат дека помнењето на јавноста е како кај риба.

Жива ли е искубената кокошка Шекеринска?Ја видел некој?Вака во НАТО ќе сме влезеле за 3 месеци?

Нема греење во касарната Илинден во Скопје и во Кичево

http://www.skopjeinfo.mk/nema-greenje-vo-kasarnata-ilinden-vo-skopje-i-vo-kichevo
Ти па за греење, луѓе на клиника умираат од операција на поткожно влакно ти за едно греење си !!!
Ај ако не грујо да го вратиме, и онака тамара стана демоде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom