LordDragonII
Dr.Strangelove
Јавол хер кајганише групен фирер, ду бист убер алес, ете олади малку сеа
Колку си прост.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јавол хер кајганише групен фирер, ду бист убер алес, ете олади малку сеа
Колку си прост.
Ептен, ти се восхитувам на интелектот, треба да ти вратам во иста мера ама не си достоен ни за навреда едноставно, олади ајде.
Официјални претставници на Бугарија не знам дали имаше![]()
Што сакаше да докажеш со тоа ?
За евреи или историја не ми зборувај, бот.
Кои сте тоа 'вие'?После сум генерализирал, не батко прости сте, имате комплекси, мање вредности.
Ликот се покака на секој втор член на форумот од позиција на некоја интелектуална величина, секој пост полн навреди и банира секој еден кој му опонира, и пази ти се молам, имале другите комплекс на пониска вредност![]()
Јас го немам прочитано Скопје во загради како потенцијално решение сега. Знам дека Груевски во 2008 во Букурешт отиде со прифатено Republic of Macedonia (Skopje) и Грците одбија да прифатат. Со оглед дека од 2008 досега ни се нарушени позициите за името, мислам дека овојпат изборот ќе биде меѓу New/Nova, Upper & North како придавки по Republic, Грците одбија придавката да стои пред Republic затоа што во тој случај го отсликувал карактерот на републикат (бар така прочитав некаде)... Според мене борбата ќе биде да нема транслитерација, пр. Republika Nova Makedonija и слично. Едно интересно решение што го слушнав кај Ефтов во емисија, и добро е според мене, State of Macedonia, по примерот на Израел, ама не знам дали Грците ќе прифатат (и не знам дали воопшто е дискусија State of Macedonia).
Ти продолжи да си спамаш само.
hhhhhhhh
Ти свесен си дека во секој еден пост имаш провокации и навреди, на секој втор член кој дискутира на оваа тема се покакавте а секој трет е баниран поради провокации, и јас спамам?
И мене ми напиша прост?
Елементарна култура немате.
Дај кажете дека е ова партиска пропагандана алатка и подавајте си спинови, да не губиме време.
![]()
Toa e crvenata borzuazija ili vo slucajot ovde najcesto nivnite naslednici od prvo ili drugo koleno.Кои сте тоа 'вие'?
Ем си досаден ако пролив, ем си глуп како шахта, ем си параноичен. Во главата никогаш ти се нема затркалано ниту една оригинална мисла. Трагедија.
Toa e crvenata borzuazija ili vo slucajot ovde najcesto nivnite naslednici od prvo ili drugo koleno.