Европско првенство 2018 Хрватска- Општа тема

• Креатор на темата Креатор на темата Tomasino
  • Време на започнување Време на започнување

Каков стил на ракомет очекувате да се игра на првенството

• Вкупно гласачи
    85
Секогаш е така. Жими мајка што македонците купиле карти за најубавите места, па сите централно се натопориле. Во загреб во глава се кладам дека 90% имале од најефтините карти ама веќе кога ќе влезеш кур ти е двор ти е.
Како и да е најубави се овие првенства. Посебно вараждин првиот пат и ниш беа лудница. Секој кој е фан на спортот мора барем еднаш да осети такво нешто. Повеќе сакам пак во србија да има првенство него кај нас.

Секогаш е така. Жими мајка што македонците купиле карти за најубавите места, па сите централно се натопориле. Во загреб во глава се кладам дека 90% имале од најефтините карти ама веќе кога ќе влезеш кур ти е двор ти е.

За во Вараждин не знам, за во Загреб отприлика вака беше:

Цела трибина од поскапите за Македонија што беше планирана (десно од каде што снима камерата затоа не се гледаа баш) беше искупена од Македонци - како, што, зошто не знам. Главно изгледа од федерација + спонзорски фирми + роднини/пријатели на играчите. Тие со своја режија имаа главно карти зад головите или во горниот дел над нашата главна трибина (овие се сите од поевтините карти), тек тук некој и во трибините на другите репрезентации.

Е сега откако ќе влезат голем дел од тие поевтините се префрлаа на главната наша трибина. И онака сите стоеа, никој не седеше, па во ред имаше и многу повеќе луѓе отколку што има седишта. Никој не правеше проблем, имаше некоја позитивна атмосфера што нема никогаш да ја најдиш ако играме во Скопје пример - испаѓа во право си кога викаш поубаво е да е првенството кај комшиите него дома.

Во Вараждин претпоставувам ќе биде поедноставно, оти е помала салата па секаде е исто.

А за дека по 10 со иста карта влегувале тоа малку потешко би одело (од големо обезбедување, до еден по еден влегување и сл.) Гарант некој направил дубара, ама тие биле исклучоци а не дека голем број така се шмугнале в сала. Е откако ќе влезеш в сала после беше хаос. Редарите беа тотално изгубени, па и незаинтересирани, се додека не сфатат дека 3 пати повеќе луѓе има на трибина отколку што е дозволено, па се трудеа барем никој да нема на скали.

П.С. Наши имаше по 4-5 илјади на натпреварите. Толку публика само во Ниш ако сме извадиле, евентуално дома. За Вараждин ќе видиме, некако мене ми изгледа дека значително помалку луѓе ќе има - многу логистички проблеми.

Пуштаат песни од типот ДАЛМАТИНАЦ САМ небаре Хајдук- Динамо играат.:pos:

и пољуби земју од Мишо Ковач ечеше во спаладиум во Сплит :pos: им фалат уше Мирослав Шкоро и Томпсон за сликата да е целосна :pos: :pos:

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

и пољуби земју од Мишо Ковач ечеше во спаладиум во Сплит :pos: им фалат уше Мирослав Шкоро и Томпсон за сликата да е целосна :pos: :pos:

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
КОМЕ БИ ШУУУУУУУУМИЛООО МООООРЕ МОЈЕ СИЊЕЕЕЕЕЕЕ :pos::vozbud:

дали има шанси германија да ја чукни данска, по квота 3.1?

дали има шанси германија да ја чукни данска, по квота 3.1?

не би мислел дека данците ќе се опуштат сега не се луди, ама кој ги знае, се си мислат со нас полесно би минале, ама не верувам сега ако не запнат незнам кога, ваква слаба германија нема пак да начекаат,
Јас типувам германците двете да ги изгубат до крај

Леле колку е awkward ова студиово само...прават "да пукне" и си ја држат раката така фатена 10 секунди...

Hmm, dali toa nekoj e gej tamo vo studio..[DOUBLEPOST=1516959788][/DOUBLEPOST]spored mene ja koa pravam so nekoj da pukne i mu ja drzam rakata onaka 10 sekundi jasno mu kazuem na tipot do znaenje deka sakam nesto od nego da ne kazam seks..:vozbud::backa:

Пишав у некоја тема пред пар дена кои ни се можни противници за бараж за СП...ама изгледа и Унгарците ќе ни бидат можни противници..

Ждребот ќе биде утре а можни противници ни се: (е сега официјално е ова :D )

Австрија
Босна и Херцеговина
Унгарија
Литванија
Црна Гора
Холандија
Португалија
Романија
Русија

Пишав у некоја тема пред пар дена кои ни се можни противници за бараж за СП...ама изгледа и Унгарците ќе ни бидат можни противници..

Ждребот ќе биде утре а можни противници ни се: (е сега официјално е ова :D )

Австрија
Босна и Херцеговина
Унгарија
Литванија
Црна Гора
Холандија
Португалија
Романија
Русија
Dajte Litvaniju da se igramoo

Воопшто не ги посакувам Русија и Унгарија. Унгарците не мачкале секогаш, а ако се земе в предвид дека Кокшаров и Дејвис се на чело на Русија, а кај нас селектор е Раул мислам дека на сите ни е јасно зошто не би било добро.

не гледав од почеток, го ставија бар малку Штербик шпанците или само лута резерва е ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom