Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Kako ja napraile taa dubara?Македонциве по 10 души со една карта влегувале
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kako ja napraile taa dubara?Македонциве по 10 души со една карта влегувале
Фиромска работа, и на Супер купот во Скопје се протнаа се и сешто внатре па никому ништо.Kako ja napraile taa dubara?
Па влезовите на салата се како на стадион или на борис трајковски. И се пикале по 2-3ца кога се вчитува картата.Kako ja napraile taa dubara?
Секогаш е така. Жими мајка што македонците купиле карти за најубавите места, па сите централно се натопориле. Во загреб во глава се кладам дека 90% имале од најефтините карти ама веќе кога ќе влезеш кур ти е двор ти е.
Пуштаат песни од типот ДАЛМАТИНАЦ САМ небаре Хајдук- Динамо играат.![]()
КОМЕ БИ ШУУУУУУУУМИЛООО МООООРЕ МОЈЕ СИЊЕЕЕЕЕЕЕи пољуби земју од Мишо Ковач ечеше во спаладиум во Сплитим фалат уше Мирослав Шкоро и Томпсон за сликата да е целосна
![]()
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
дали има шанси германија да ја чукни данска, по квота 3.1?
Леле колку е awkward ова студиово само...прават "да пукне" и си ја држат раката така фатена 10 секунди...
Dajte Litvaniju da se igramooПишав у некоја тема пред пар дена кои ни се можни противници за бараж за СП...ама изгледа и Унгарците ќе ни бидат можни противници..
Ждребот ќе биде утре а можни противници ни се: (е сега официјално е ова)
Австрија
Босна и Херцеговина
Унгарија
Литванија
Црна Гора
Холандија
Португалија
Романија
Русија