Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
Да да, лисицата кога не може да го грабне грозјето, тогаш кисело е. :D

Кога се во право, во право се, одличен стопер е Муслиу, еден од поомилените ми беше на терен и за него ми е најкриво што си отиде, еве јас си признавам. Можевме да имаме одличен домашен тандем во одбраната, барем да го продадевме за милион понатаму, вака ниту го задржавме, ниту пари земавме и пак ќе си бараме просечни Срби и Црногорци.

Левиот бек од Тракаи ако заигра за Шкендија го имате трансферот на годината. Физички е прејак за бек и висок машина.

Кога се во право, во право се, одличен стопер е Муслиу, еден од поомилените ми беше на терен и за него ми е најкриво што си отиде, еве јас си признавам. Можевме да имаме одличен домашен тандем во одбраната, барем да го продадевме за милион понатаму, вака ниту го задржавме, ниту пари земавме и пак ќе си бараме просечни Срби и Црногорци.

Муслиу има одлична физичка конституција за фудбалер ама нема доволно интелегенција, да не речам памет, за да биде незаменлив. Како личност...супер дечко(y)

П.С. Иначе познаник и комшија ми е (да е жив и здрав чичо Алберт Муслиу ..."политичкиот аналитичар") ;)

Ме интересира стварно ситуацијата со Муслиу, одличен фудбалер го памтам уште во Ренова кога беше во школата, некое инсајдерско инфо имате? шо му понудила Приштина повеќе од вас и од Вардар?

Ме интересира стварно ситуацијата со Муслиу, одличен фудбалер го памтам уште во Ренова кога беше во школата, некое инсајдерско инфо имате? шо му понудила Приштина повеќе од вас и од Вардар?

Nishto! Potpisal so Shkendija, deneska ili za nekolku denovi kje se oficializira zaedno so Alma Wakili

http://ekipa.mk/musliu-si-poigra-ma...shtina-pa-vednash-na-pozajmitsa-vo-shkendija/

:D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom