Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Значи гледаш имаш бонус кој не е исчистен затоа не можеш најверојатно си направил вчера депозит и имаш 100% бонус на 1xbet games мора ролловер 30 пати да направиш или да го изгубиш бонусот па пробај да ги повлечеш .
ovoj li bonus tuka Screenshot_6.png[DOUBLEPOST=1516697040][/DOUBLEPOST]
Значи гледаш имаш бонус кој не е исчистен затоа не можеш најверојатно си направил вчера депозит и имаш 100% бонус на 1xbet games мора ролловер 30 пати да направиш или да го изгубиш бонусот па пробај да ги повлечеш .
i kako mislish replover 30 pati i kakoda go izgubam bonusot

тој е за прв депозит уплати 3 утакмици над 1,4 коеф да се и кога уплаќаш гледај да не одбереш main acc туку од бонус.
da eve uplativ so bonusot sega ako sakash da mi objaasnish procedura za vadenje da parite dali direktno se prefrlaat na karticka ili mora da se odi vo banka kako?

Последно уредено:
2-3 дена , а парите од бонусот мора да ги уплатиш 3 пати на тикет од 3 утакмици со коеф поголем од 1.4

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

najceshto na shto se kladite bidejkji gledam ima dosta ponudi a ima i kladenje na kompjuterski igri
Таму имаш на што сакаш да се кладиш имаат најдобри коефициенти во живо на следен гол...

Таму имаш на што сакаш да се кладиш имаат најдобри коефициенти во живо на следен гол...

mi pishuva deka samo mozam da prefrlam pari od taa smetka od kade shto e napraven depozitot e sega dali moze da se prefrlat pari na druga karticka i kako se potvrduva brojotScreenshot_9.png

mi pishuva deka samo mozam da prefrlam pari od taa smetka od kade shto e napraven depozitot e sega dali moze da se prefrlat pari na druga karticka i kako se potvrduva brojotПрегледај го приврзокот 184263
Нормално е тоа дека мора на иста сметка од кај што си депозитирал , а за телефонот треба смс да ти стигне ама ако си на лајка не стига таму

Нормално е тоа дека мора на иста сметка од кај што си депозитирал , а за телефонот треба смс да ти стигне ама ако си на лајка не стига таму

no zoshto ne mi dozvoluva da prefrlam na druga smetka kako shto pishuva prefrli na drugar

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom