Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Swansea-Liverpool 2-2&4+ 3.9 (според мене поклон квота)
Juvenstus-Genoa 1&2-3 2.5
Вкупен коеф. 9,75
За слабава фудбалска понуда денес интересни типови колку да се чека нешто :D

Ремили + Мем - Мае + уште еден гол му фали ама кретен сум кога преправам тикет ... го пишам на овие и Марсенич - и го тргам го играм Илич -2.5 и нормално марсенич втора минута црвен јаде а овој братов 2 гола на полувреме дава...

Дајте предлог за тенисите за вечер/утре сабајле.

Баш убаво си искочија ( според мене). Фиксови ги фатив Бердих, Кис, Халеп и Плискова на еден тикет, на друг контра хендикепи на Новак и Тим, плус на Кербер ама ме заеба минус Федерер, втор сет тајбрејк имаше. Убав ден се на се'.
Кис и Плискова се на црна листа кај мене, и тоа за двете опции, и играње на нив и играње против нив. Едни од најлошите мечеви што сум гледал се порази на Кис со 50+ неизнудени за саат време, не гледаш тенис само гледаш како летаат топки во аут и мрежа, а кога е во елемент може да направи било која противничка да изгледа како мало дете, Плискова според мене е преценет играч, се направи некоја фама околу неа дека е идниот број еден и кладилниците почнаа да и даваат смешни квоти, а реално има многу фактори во нејзината игра кои се чист просек како движењето и мајндсетот, сервисот и е ок ама ништо посебно за добар ритерн играч, топ 10 играч дефинитивно ама мислам дека сепак не е во самиот врв, нешто слично како Раонич кај мажите

Кис и Плискова се на црна листа кај мене, и тоа за двете опции, и играње на нив и играње против нив. Едни од најлошите мечеви што сум гледал се порази на Кис со 50+ неизнудени за саат време, не гледаш тенис само гледаш како летаат топки во аут и мрежа, а кога е во елемент може да направи било која противничка да изгледа како мало дете, Плискова според мене е преценет играч, се направи некоја фама околу неа дека е идниот број еден и кладилниците почнаа да и даваат смешни квоти, а реално има многу фактори во нејзината игра кои се чист просек како движењето и мајндсетот, сервисот и е ок ама ништо посебно за добар ритерн играч, топ 10 играч дефинитивно ама мислам дека сепак не е во самиот врв, нешто слично како Раонич кај мажите
Ne igram na neshto mnogu pari, primer ova so fiksovive za 350 go staviv, nekako ubavi mi izgledaa za igranje i ete si vlegoa :))

Рандом прашање, што квота вообичаено има за точен резултат на фудбаливе?

Рандом прашање, што квота вообичаено има за точен резултат на фудбаливе?
Од 5 до 10 за фаворитите за резултат 2- 0 3- 0 например денес за Јуве 2 -0 имаше 5.5 коеф а за 3-0@7 коеф а за Ливерпул 2-0@7 коеф и 3-0@8.5 знам за овие бидејки ги пуштив на 1 евро сите 4 сингл ама ништо. Само за Јуве ми е криво од почетокот водеа 1-0 и не дадоа 2 гол ама тоа е.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Од 5 до 10 за фаворитите за резултат 2- 0 3- 0 например денес за Јуве 2 -0 имаше 5.5 коеф а за 3-0@7 коеф а за Ливерпул 2-0@7 коеф и 3-0@8.5 знам за овие бидејки ги пуштив на 1 евро сите 4 сингл ама ништо. Само за Јуве ми е криво од почетокот водеа 1-0 и не дадоа 2 гол ама тоа е.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Mnogu promasija... ali dominantni bea cela tekma...vo nieden momemt ne bese dovedena pobedata u prasanje

Jas igram veke pola godina na 1xbet i do sega nemam problemi so isplati ilo blokiranje na akaunt..sekoj petok ima bonus 100% na depozit do 100 e..

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Zdravo samo to se prijaviv na 1xbet imam 1000den i sakam da si gi povlecam (za da bidam siguren dali moze da se izvadat pari i kako) no ne mi dozvoluva .
Screenshot_5.png

Zdravo samo to se prijaviv na 1xbet imam 1000den i sakam da si gi povlecam (za da bidam siguren dali moze da se izvadat pari i kako) no ne mi dozvoluva .
Прегледај го приврзокот 184253
Значи гледаш имаш бонус кој не е исчистен затоа не можеш најверојатно си направил вчера депозит и имаш 100% бонус на 1xbet games мора ролловер 30 пати да направиш или да го изгубиш бонусот па пробај да ги повлечеш .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom