Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ко боже последен натпревар е ова од групите и на двете репрезентации им треба по 1 бод да поминат па ајде ја наместија. Што к.. би ја местеле на нерешено наместо да идат на победа (која и на двете би им требала), дај не го тупете со ваквиве муабети.
И да ја мести Раул вечер нерешена пак ќе ни треба победа против Данска последно коло.ЈаВол, ама и команданте да ја напраи нерешено, лаТоре![]()
Dobar?Ако се чудите зошто данците имаа мозочен удар, утнаа двапати празен гол и заборавија да играат ракомет, тоа е пошто во живо ставив све што имам фатено досега на данска.
нема сега местење, ама и со нерешено имаме шанси ако ја добиеме и Чешка доста е бод со ДанскаСо нерешено и двете се во игра и некако поприлично се сигурни дека последно коло ќе не тепаат нас и Шпанија, а тој што би изгубил нема да има никаква реална шанса туку ќе му треба и премногу математики од останатите утакмици. А тој што ќе тепа пак во последно коло би му требало најмалку нерешено.[DOUBLEPOST=1516559271][/DOUBLEPOST]
И да ја мести Раул вечер нерешена пак ќе ни треба победа против Данска последно коло.
мислиш чекам за интервју за работа и тоа на германски..