Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ја пишав Хрватска 26,5 плус...пичка му матер нивна...
На главното ливче :

Вест Хем т1 1+
Јунајтед т2 1+
Сити 1 и т1 2+
Атлетико -Гирона 0-3 гола
Бенфика т1 2+

Е ова ако ме падни ќе нема смисла

Партизан е 1 денес,голем кур не играл играчиштето Обрад Томич и Чакаревич,денес ќе дебитираат двајцата нигери што ги земаа место Милер,а тука е и Гагич.Цибона нема триумф во Пионир од памтивек.Кај нас ја има на 1.35,ама не си заштитен ако заврши нерешено :D

Јас ја пишав Хрватска 26,5 плус...пичка му матер нивна...
На главното ливче :

Вест Хем т1 1+
Јунајтед т2 1+
Сити 1 и т1 2+
Атлетико -Гирона 0-3 гола
Бенфика т1 2+

Е ова ако ме падни ќе нема смисла

Не знам што е толку неверојатно ова да те падне. Комотно може Вест Хем да не даде гол или Атлетико да оди преку 3 гола. Или некој од Сити и Бенфика да добие 1-0. Вчера Порто како заврши? Не е дека направи некој булетпруф тикет.

Не знам што е толку неверојатно ова да те падне. Комотно може Вест Хем да не даде гол или Атлетико да оди преку 3 гола. Или некој од Сити и Бенфика да добие 1-0. Вчера Порто како заврши? Не е дека направи некој булетпруф тикет.

Порто често знае да победи 1-0 на домашен терен,Сити и Бенфика се сосем поинакви екипи...Јувентус,Атлетико,Интер и Порто се такви тимови што редовно победуваат со 1-0 и кај нив не е некое изненадување овај резултат...

За Вест Хем си можеби во право ама мислам дека ќе турнат еден гол

Cibona e najpropadnata ekipa vo ABA liga , vo gosti gi raznese Partizan, sega posledno i MZT gi tepaja 20 raz, nitu edna solidna ekipa nemaat dobieno na gosutvanje, Paritzan poleka se krevaat i osven toj porazot od Mornar kade vodea 20+ igraat dobro, Cibona ima bukvalno 0% sani denes, nikad ne ni tepale poslednive god.

Ljubiteljima košarke u Beogradu tokom januara se iz nedelje u nedelju pruža prilika da besplatno prisustvuju utakmicama ABA lige.
Crvena zvezda je otvorila kapije dvorane "Aleksandar Nikolić" za mečeve protiv Olimpije i Cedevite, dok je Partizan odlučio da posle duela sa Zadrom pozove navijače i na derbi 17. kola protiv Cibone.

CIty posle poraz, znaejki go Pep ke gi raznese Newcastle ocekuvam nekoj rez od 4/5-0

I daj ne go potite so koeficientite, 100000 pati trebit da vi se povtorit deka ne se ova single utakmici kaj so baras value i so ako bese Partizan 1,40 denes? koga tiketot ti zavisit od povejke utakmici i bitno e da projdat, olabajte malce so kvotite koga 90% ovde se kladite amaterski pak zemale na sekoj 2 posta piset dal vredelo ili ne vredelo, ke vi smenit na vasite vlogoj od 100 denari dal bilo 1,10 ili 1,20

Таа најпропадната екипа пред некое коло играше егал утакмица со првиот Будучност

Прави разлика ако бил 1.4 дури и во ваквите комбо тикети оти во старт кладилниците се во предност пред тебе долгорочно гледано со ваквите “кражби“ од нивна страна, ама ти си знаеш твои пари. И не сите уплаќаме по 100 денари а темава е баш за тоа да си дадеме мислење не “потиме“.

Таа најпропадната екипа пред некое коло играше егал утакмица со првиот Будучност

Прави разлика ако бил 1.4 дури и во ваквите комбо тикети оти во старт кладилниците се во предност пред тебе долгорочно гледано со ваквите “кражби“ од нивна страна, ама ти си знаеш твои пари. И не сите уплаќаме по 100 денари а темава е баш за тоа да си дадеме мислење не “потиме“.
Ne gledam logika da mi davas mislenje od koga vejke sum go uplatil tiketot, da pobarav sovet ke te svatev, ova mi lici na klasicno kontranje, pa uplati hendikep na CIbona ako mislis deka koef od 1,28 na Partizan e krazba od strana na kladilnicite?

Последно уредено:
Ne gledam logika da mi davas mislenje od koga vejke sum go uplatil tiketot, da pobarav sovet ke te svatev, ova mi lici na klasicno kontranje, pa uplati hendikep na CIbona ako mislis deka koef od 1,28 na Partizan e krazba od strana na kladilnicite?

Пак ќе кажам форум е ова за дискусија, ти даде предлог и може да коментираат и други па кој сака нека го препише :)

Еве од мене еден предлог

1.png

Евертон има подобар напад и средина од ВБА сепак одбраната со киксеров Вилиамс и младиот Холгејт не ми изгледа многу стабилна ќе примат гол

Порто често знае да победи 1-0 на домашен терен,Сити и Бенфика се сосем поинакви екипи...Јувентус,Атлетико,Интер и Порто се такви тимови што редовно победуваат со 1-0 и кај нив не е некое изненадување овај резултат...

upload_2018-1-20_15-43-54.png

Евертон - 1
Атлетико - 1
Франција - 1
Надал - 3-0

7 коеф на 200 ден. :misticen:

Ја има Арсенал денес некој 1 играно? Или само јас се најдов маж да се правам? :)

Ти ако пратиш резултати ја ќе го сечам.:pos:

Aј Атлетико и Рома, ама Јувентус и Порто бе o_O ќе изиграат една 1-0 и готово редовно победуваат со тој резултат. Ај ако не сите натпревари по 3 гола разлика да ги добиваат.
Дали 5 натпревари со 1:0 ќе имаат во цела сезона.

Сити 1 и т1 2+ :D подобро само 1 по што нема голема разлика во коеф.

Ти ако пратиш резултати ја ќе го сечам.:pos:

Aј Атлетико и Рома, ама Јувентус и Порто бе o_O ќе изиграат една 1-0 и готово редовно победуваат со тој резултат. Ај ако не сите натпревари по 3 гола разлика да ги добиваат.
Дали 5 натпревари со 1:0 ќе имаат во цела сезона.

Сити 1 и т1 2+ :D подобро само 1 по што нема голема разлика во коеф.

Јас тоа го пишав во конотација години наназад а не само оваа сезона..сто пати на овие тимој се имам изгорено со т1 2+..посебно на Порто убедливо најмногу...не знам за вас ама овие тимови строго ги избегнувам т1 2+ додека Бенфика и Сити се друга приказна.

За 1 на Сити е 1.15, а за 1 и т12+ е 1.24 во Евротип

Последно уредено:
Изгледа се лупаат многу пари на Хрватска или кладилниците прават некои збрки, пред неколку часа коеф на Хрватска падна на 1.75 а на Норвешка се качи на 2.50, сега моментално се 1.98 со 2.30 на пинејкл

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom