Група 2 (MKD, ESP, DEN, GER, CZE, SLO), главна фаза - Вараждин

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Кои две селекции ќе одат во полуфинале?

• Вкупно гласачи
    137
  • Гласањето е завршено на .
Дали со 2 победи над Шпанија и Чешка ке бидеме сигурни за полуфинале(со Данска ни е последна) , направил некој некоја математика ?

Да, и теоретски 2 победи ни се доволни, нема начин како 2 екипи да не поминат и да имаат повеќе од 7 бода (една да, две не).

Како и да е треба да заборавиме на полуфиналето. Натпревар по натпревар, како и досега, до кај стигнеме до таму нека биде.

Brunette Milf бајо мој давајте каки плавуши
Боље се плавите, со плави очи. Милина. Може мене такви поише ми се свиѓаат зошо и јас сум таков.
Он:
@Kire Ultras ако ние имаме две победи, а германците три ќе играме полуфинале, според математиките што ги праеф.

Боље се плавите, со плави очи. Милина. Може мене такви поише ми се свиѓаат зошо и јас сум таков.
Он:
@Kire Ultras ако ние имаме две победи, а германците три ќе играме полуфинале, според математиките што ги праеф.
Не дека ја би ја одбил оваа..
Таа мене сигурно :pos:

Дали со 2 победи над Шпанија и Чешка ке бидеме сигурни за полуфинале(со Данска ни е последна) , направил некој некоја математика ?
Ако скинат нерешено Данска Германија и тепат се друго до крај, 2 победи не ни се доволни. Сите ќе имаме по 7 и ние отпаѓаме

германија ќе губи и од шпанија и од данска......така мислам

Победа и две нерешени ни се доволни за полуфинале

Премногу рано е за било какви математики. Еден ‘‘обратен‘‘ резултат и се паѓа во вода. Што сака нека биде на крајот само да не испадне дека оној бод што го изгубивме со Германија е бодот кој што би не однел во полуфинале. Најсериозно, боље трите да ги изгубиме него ли ... :confused: :shook:

шпанија и чешка да паднат, пак има некои математики шо викат и против данска ќе влеземе опуштени.....сега имат 4+2 со германија =6 и пак колеж

Јас пак викам Шансата е шпанија ако ја тепаме сме ја елиминирале и со данска ќе одиме во полуфинале, ако изгубиме ќе мора дансцитњ да ги тепаме, у меѓувреме мора да победиме и со чешка

Многу летаме во облаци, се надевам игрчаиве се попаметни од нас обичниве смртници.

Реално и објективно Шпанија и Данска се големи фаворити против нас, а Чесиве се покажуваат ептен напнати, а богами и они знаат како против нас не имаат пар пати тепано лесно.

2 победи во групава се поприлично тешка работа, тоа Германија ќе се мачи да стигне до нешто такво па камо ли ние....

Со Шпанија ако изгубиме може да се простиме од 1/2 финале би рекол, не верувам Данциве да ги победиме со малку одмор.

Ако Данска ја победи Германија во Недела а ние ги победиме првите две утакмици со Шпанија и Чешка тогаш имаме сигурно полуфинале

Во таква ситуација последниот натпревар со Данска би бил само за прво место во група ништо повеќе..

така е така е, ние можеме и трите да ги утнеме, ама се е можно......јас се надевам дека последното коло ке биде ревијално, со данска да играме за првото место. доста со математики рано е[DOUBLEPOST=1516401591][/DOUBLEPOST]
Ако Данска ја победи Германија во Недела а ние ги победиме првите две утакмици со Шпанија и Чешка тогаш имаме сигурно полуфинале

Во таква ситуација последниот натпревар со Данска би бил само за прво место во група ништо повеќе..

истото сега го дебатиравме.....ајде и ние еднаш да имаме ден и среќа

Победа против Шпанија мора, е сеа после тоа зависно како ќе одиграат Германија и Данска

Македонија 2 победи (Шпенија и Чешка) и пораз од Данска.
Данска сите 3 победи
Од нашата група во 1/2 финале одат Данска и Македонија, од другата група Норвешка и Шведска.

Норвешка шампион !
(запазете го постот) :smirce:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom