Џони Вајсмилер
Don't share my food
Која Југословенска фаца е онај тренерот на Србија ..уште капчето со црвена петокрака му фали и тамам спремен ќе е за некаков партизански филм.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Цвикери му фалат и класичен Милан од Жикина династија.Која Југословенска фаца е онај тренерот на Србија ..уште капчето со црвена петокрака му фали и тамам спремен ќе е за некаков партизански филм.
Најглупа реклама, какво понижување на ракометарите. Не знам дали Лино го смислил текстот или некој 'стручњак' за реклами, но најголема вина оди на грбот на селекторот. Ги уби во поим своите ракометари.
Маркетинг експерт го пишувал ова сто посто
Најглупа реклама, какво понижување на ракометарите. Не знам дали Лино го смислил текстот или некој 'стручњак' за реклами, но најголема вина оди на грбот на селекторот. Ги уби во поим своите ракометари.
Твоето кладење да беше човек ќе изгледаше онака.Туѓ срам ме фаќа кога го гледам овај водителот на Телма.
Логично, проблем ќе беше јас да пишев ваков постБи ја отворил оваа Мерк. Ми е гајле за автограми и новинари.![]()
Тотален дебакл е посетеноста на првенството..
"Се слуша" и шепотењето меѓу резервните играчи.
Дури и на мечот на Хрватска со Шведска во Загреб имаше доста слободни места.
Ние,Словенците да не бевме само роднините на играчите ќе беа на трибини.
Или се навистина скапи влезниците или Хрватите не се замараат многу за ракомет.![]()
Срамна посета на Европсково посебно за домаќините. Да стигнат во 1/2 или евентуално финале и Андора на таков успех би наполниле сала од 15.000. А тоа со цените е стварно смешно. Па ако се скапи за Хрватите за нас не би биле? Или сега влагаме во Нато и ЕУ, а и 500 евра минималец па спрдња е карта од 20-30 евра.Тотален дебакл е посетеноста на првенството..
"Се слуша" и шепотењето меѓу резервните играчи.
Дури и на мечот на Хрватска со Шведска во Загреб имаше доста слободни места.
Ние,Словенците да не бевме само роднините на играчите ќе беа на трибини.
Или се навистина скапи влезниците или Хрватите не се замараат многу за ракомет.![]()
Фијаско доживеаа.[DOUBLEPOST=1516476665][/DOUBLEPOST]Ako ne sme nie i Slovencite koga go polnevme Zagreb ke bese katastrofa..isto i sega vo Varazdin..ako bea Madjarite ke bese isto polno, Slovenija nema sansi sega inaku ke imase dosta.
Не се само скапите карти проблемот.Срамна посета на Европсково посебно за домаќините. Да стигнат во 1/2 или евентуално финале и Андора на таков успех би наполниле сала од 15.000. А тоа со цените е стварно смешно. Па ако се скапи за Хрватите за нас не би биле? Или сега влагаме во Нато и ЕУ, а и 500 евра минималец па спрдња е карта од 20-30 евра.