Фан Клуб: Беласица

• Креатор на темата Soprano
  • Време на започнување

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Утре.
Беласица-Осогово пријателска.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Belasica izgubi od Vardar Negotino 0-1:nesvest::nesvest:
Нека не ти е толку чудно Крсте Вардар е засилен сега во вториот дел од сезоната изизетно зедоја неколку играчи од Пелистер на калење на сето тоа кога ќе го додадиш искусниот Сашко Крстев и враќањето на неколкумина од ланската сезона пред се на Тони Прескакулев од Напредок имаа екипа за респект ќе видиш дека првата сеа дома што ја играат со Тетекс ќе биде многу напната утакмица нема да се дадат лесно ќе пробаат сега во вториот дел од сезоната да спасат нешто ако може..:toe:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Нека не ти е толку чудно Крсте Вардар е засилен сега во вториот дел од сезоната изизетно зедоја неколку играчи од Пелистер на калење на сето тоа кога ќе го додадиш искусниот Сашко Крстев и враќањето на неколкумина од ланската сезона пред се на Тони Прескакулев од Напредок имаа екипа за респект ќе видиш дека првата сеа дома што ја играат со Тетекс ќе биде многу напната утакмица нема да се дадат лесно ќе пробаат сега во вториот дел од сезоната да спасат нешто ако може..:toe:

Тоа чекаме ние :) Барем за џабе да не идеме у Неготино :) бтв, имаат овие Вардар Неготино навивачи или нешто слично?

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Тоа чекаме ние :) Барем за џабе да не идеме у Неготино :)

Неколкумина од Кавадарци вклучувајќи ме и мене ќе дојдеме со вас против селандурата од С.Неготино не си свесен како и мрзам да му ебам тоа Дисанците :pos2::pos2:

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Денеска пријателска утакмица.
Беласица-Осогово 3-1.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
добро е еден пораз и една победа за загреване у продолжение очекуваме само победи:vozbud::vozbud:

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Сабота,28 февруари.
Маџари-Беласица.

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
E jоцо и ти ли играаш за стаарте оти коо гледах 1 тама мето , џочето марков, џочето танушо играат а добар пласман имаме 2 оро место как се одвиват работе тама ке флезам ли у прва лига или тешко..

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Горан Стојановски од Турново отстапен на Беласица во наредните 6 месеци.

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Денеска го немаше на тренинг. Мош само шпекулации...:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom