Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Реков и претходно, не ми е уопште мило шо ќе го засилиме мурињо ама у ситуација кога за Санчез што ни теоретски шанси нема да остане после јуни и што до тогаш дефинитивно нема да пружи добри партии, а за него можеме да добиеме 30 милиони + Михитаријан, фак ит...И сега сето тоа што го кажа го оправдува потегот со продавањето на Алексис на Мурињо?[DOUBLEPOST=1516060827][/DOUBLEPOST]
Харгривс го кажува баш тоа што сите фанови го осеќаат.
Цела фудбалска јавност не третира како некое изгубено и неспособно клупче, од ривлски фанови до бивши играчи до спортски новиари
Реков и претходно, не ми е уопште мило шо ќе го засилиме мурињо ама у ситуација кога за Санчез што ни теоретски шанси нема да остане после јуни и што до тогаш дефинитивно нема да пружи добри партии, а за него можеме да добиеме 30 милиони + Михитаријан, фак ит...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Озил не останува у Арсенал после јуни и не знам шо не е јасно тука. Михитаријан ќе биде замена за Озил, башка и добро ќе ни дојде сезонава зошто Озил поише е повреден него што игра. А за Волкот, колку и да го сакав пред 3 сезони и колку и да викав дека не треба да го продаваме, голем мерак ми се праи што ќе си оди. Заминувањето на Волкот ни доаѓа како засилување плус, а не како штета, така да![]()
А јас ти викам, 30 милиони и пропаднат 29 годишен играч не ни вредат ништо, со Алексис во тимот имаме каква таква шанса да освоиме ЛЕ и да се квалификуваме автоматски во ЛШ догодина и ете ги тие 30 милиони што нема ни да бидат 30 ако ни го дадат и Микитарјан, плус што самиот Микитарјан ќе дојде ради реда да зема плата како Чех, ниту ќе сака да игра за нас ниту ќе се труди, ќе заглавиме со уште еден просечен играч од кој нема да може со години да се ослободиме.
Aма џабе си зборуваме, ако решила управата дека толку им значи продавањето нека го продадат, ај може утре сабајле кога ќе се разбудам ќе прочитам дека некој од клубот покажал муда и ја сопрел целата работа, иако мислам дека нешто друго ќе прочитам
Не реков дека сум задоволен со тоа кој ни игра по крила туку дека сум задоволен со тоа што Волкот си оди зошто и онака само зафаќа место на клупа и може да влезе у игра евентуално после 85 минута. Ако еве се земе Обомејанг или тој Малком, не викам дека ќе бидеме супер, ама у ваква мизерна ситуација ко што е сеа во Арсенал, еден од овие двајца ни доаѓа исто ко да го зиаме Меси/Роналдо.А на крилата Ивоби и Волкот? Многу задоволен си нешто од решенијава![]()
Абе сеа дека ради Алексис сме 6ти, мало сутра...Абе сигурно, Алексис се утепа од трчање сезонава па ќе ни помогнел ЛЕ.
Поради него има раздор у тимот и поради него сме 6ти, пола тим не го сака
Требаше да го решиме уште летото него.
Нека крши глава пошто со него во тим ништо не праиме. Сезоната е пропадната, топ 4 не завршуваме, ЛЕ покрај такви тимови не зимаме.
Бољи Нелсон нека игра до крај, немора ни Миктаријан да се зима ни никој. Евентуално Малколм само.
Не реков дека сум задоволен со тоа кој ни игра по крила туку дека сум задоволен со тоа што Волкот си оди зошто и онака само зафаќа место на клупа и може да влезе у игра евентуално после 85 минута. Ако еве се земе Обомејанг или тој Малком, не викам дека ќе бидеме супер, ама у ваква мизерна ситуација ко што е сеа во Арсенал, еден од овие двајца ни доаѓа исто ко да го зиаме Меси/Роналдо.
Абе сеа дека ради Алексис сме 6ти, мало сутра...
Сезонава ни е пак најдобар играч одма после Лаказет.
Абе сеа дека ради Алексис сме 6ти, мало сутра...
Сезонава ни е пак најдобар играч одма после Лаказет.