- Член од
- 24 мај 2014
- Мислења
- 5.303
- Поени од реакции
- 5.905
Вие мој тип луѓе сте биле а не сум ве знаел вака тематски групирано досега мајката... Среќна Нова на сите, ве сакам од прв до последен.
Не е до економската криза, може тие што лани и назад седеле на форум за нова година,почнале да се социјализираат, нашле друштво,фатиле женска и стекнале малку живот.Олку слаба сезона на темава никогаш немало !!!!
Шо време дојде брееј.... економската криза влијае и на посетеноста на темава за новогодишните празници !!
Tребаше цел пост во наводници да го ставамНе е до економската криза, може тие што лани и назад седеле на форум за нова година,почнале да се социјализираат, нашле друштво,фатиле женска и стекнале малку живот.
Не шиткај! :'(Сум имал 15 години.......
Мајко мила........
Јебига......Не шиткај! :'(
закон на природата,не останаа алоунери форевер.............ти ја препуштаме тематаЗошто дозволивте да згасне најдобрата новогодишна тема? Ако не преименувајте ја во поранешни и сегашни алоунери и да продолжиме кај што застанавме.
Одиме сега традиционално:
Среќна нова!
да нема веќе штета а и терминот ти е погоденЕдно време имаше можност да се промени никот на форумот само за луѓе кои ќе поднесат барање за тоа во 23:55 на 31.12, на тоа ме потсеќа темава.