LordDragonII
Dr.Strangelove
супериорноста на неговата раса била повеќе во психологијата. Биологијата ги давала само антрополошките карактеристики.
Расна хигиена не е исто со ментална хигиена.
ОК.
Позз.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
супериорноста на неговата раса била повеќе во психологијата. Биологијата ги давала само антрополошките карактеристики.
ајде ти си судија на апелација и ти доваѓа пресуда напишана на албански ( од судија албанец)... ќе му веруваш на преведувач ???Ќе има преведувачи т.е. нови "институти", тоа ќе се тие миниончиња на Заев.
Судиите, адвокати, инспектори итн немаат потреба да учат.
Ок mein fuhrerРасна хигиена не е исто со ментална хигиена.
ОК.
Позз.
ајде ти си судија на апелација и ти доваѓа пресуда напишана на албански ( од судија албанец)... ќе му веруваш на преведувач ???
Со еден те ист јазик па има ујдурми во толкувања ..
Патем да потсетам, во уса на СУД е забрането користење на јазик ( термини) кој не се користат > од 5 години, странка која ќе употреби автоматски го губи случајот...
Башка да кажам нашите Пресуди и досега вријат од грешки, дали на дактилографките не знам, а бујрум сега со 2 јазика ќе го видиме господ во пиџами...
Фала и кај вас.Ок mein fuhrer
И јас тоа се чудам. Ветено сторено.Zaev pred izbori ovoj zakon go veti, pobedi na izbori, kraj.
Mnozinstvoto na narodov vo drzhavava go izglasa znaejki go toa, ne znam so kogo se lutite, so zaev? Ne ne, lutete so mnozinstvoto gragjani vo drzhavava.
Ushte cekam nekoj da napishi shto e tolku tragicno seto ova....
Ок mein fuhrer
А правата на Македонците во Албанија ? Зошто немаат школо на Голо Брдо ?
I see what you did here.Па и нацизмот не беше нацизам, туку Хитлеризам....
Не не си ги смешал лончињата. Воопшто не правам муабет за големиот кур ако не примат и како туку за став искажан од еден супериорен ум како Ти на пример.Голем кур ако не примат под БЈРМ, МЈРМ или под уставното име кога сме корумпирани до коска, говеда.
Ma kakvi se tie prikaski ke ja cuvstvuvale ko svoja.Zoshto da e vazhno kolku bile?
Neli e podobro albancite da dobivaat prava vo drzhavava za da ja cuvstvuvaat kako svoja, paradoksalno e da gi obvinuvate albancite za separatizam i istovremeno za alcnost za poveke prava vo drzhavava. Ne odat dvete zaedno.
Не е дека не му верува никој, има пушачи на албански курови од двата пола.Ma kakvi se tie prikaski ke ja cuvstvuvale ko svoja.
I posle zakonov pak nema da ja cuvstvuvate ko svoja, dodeka konecno ne se pripoi kon albanija.
E togas ke ja cuvstvuvate kako svoja.
Zatoa vie prikaski za peperutki i vinozita i paralelen univerzum ne ti gi veruva nikoj.
Не не си ги смешал лончињата. Воопшто не правам муабет за големиот кур ако не примат и како туку за став искажан од еден супериорен ум како Ти на пример.
Да де рековме, неки нови клинци , неки нови клинци неки нови клинциЗаконот само е формалност, реалната ситуација е таа може да верглате и да мантрате до рано сабајле.
Kaj citase za ova ziti se.Isti takvi stedilnici imase toj period na cel Balkan, i vo Rusija.Зошто говеда?
Колку нашинци си имаат тука дојдено со пари за инвестиција, ги соголуваат нашите мафијаши до гола кожа и ги праќаат назад, пкаква вина имаат за тоа?
Имам читано дека ТАТ како измама е направена токму со цел да се соберат парите на печалбарите до кои не можела да се добери тогашната власт, солидна сума од која постоела опасност дел да заврши на конто за формирање на политичи ентитет кој ќе биде надвор од контрола на тогашна СДБ, патриотски наострен, националистички веројатно го класифицирале професионалците.
![]()
точно така, иста шема во поранешните комунистички режими.Kaj citase za ova ziti se.Isti takvi stedilnici imase toj period na cel Balkan, i vo Rusija.
Сине имаш кур.Сине, имаш ли деца ?
- Имам.
Жена ?
- Имам.
Епа оди легни си со жена ти.