Darling
High Value
- Член од
- 5 јуни 2009
- Мислења
- 14.449
- Поени од реакции
- 30.958
А што би било ако свињите имаа крилја?
Плус, лесно беше да се носат автобуси платени од партии, благодарение на таа стратегија ВМРО 11 години беше на власт, а СДСМ со неа дојде на власт.
А вака како некој од Охрид или Битола на пример би дошол во Скопје, кој ќе ги извади од работа/им плати превоз?
Ааааа ете видиш, луѓето што протестираат за вакви работи се деградирани како припадници на ВМРО, и уште многу други повредни зборови, од таквите како тебе, и така нашата дискриминаторна влада не ги става во предвид.Знаеш колку ми е гајле за државава? Ич. Вакви политичари со такви гласачки овци го заслужуваат ова. Исто така не ми е гајле кој каков јазик зборува бидејќи како што кажав не ми е гајле за државава, може слободно да престане да постои. Ваков народ кој на форум јаде гомна не заслужува ништо, ене глеј ги 20 страни изнапишале за еден ден, сите тие да излезеа на протест и таму да го покажеа тој револт ќе беше подобро. Така било и порано така и сега, сите ќутат и на форум и фб најјаки, зошто па сега јас да сум поинаков? Ќе си ќутам и јас, кога ќе се решат да направат протест во ред, ако воопшто соберат храброст.
Плус, лесно беше да се носат автобуси платени од партии, благодарение на таа стратегија ВМРО 11 години беше на власт, а СДСМ со неа дојде на власт.
А вака како некој од Охрид или Битола на пример би дошол во Скопје, кој ќе ги извади од работа/им плати превоз?