jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.577
- Поени од реакции
- 27.423
ЈАс да сум како него, не би те лечел ако не знаеш пашту...doktorot moj e amerikanec so poteklo od pakistan![]()
ЈАс да сум како него, не би те лечел ако не знаеш пашту...doktorot moj e amerikanec so poteklo od pakistan![]()
..точно баш од овие нови денес што се новоизбрани судии во Уставен суд Осман Кадриу и Дарко КостадиновскиЗаконот може да се бутне и на уставен суд.
Пa кaжувaш глупoст и мoрaм сo глупoст дa ти oдгoвoрaмpa ne pravis paraleli, jas zboruvam za pravo na jazik ti sakas 100 dusa po sestra mi.. ne i se zakaniv na sestra ti. zatoa ko americki vic ti e primerov
Chuturasti, hubasti ??[DOUBLEPOST=1515704216][/DOUBLEPOST]ЈАс да сум како него, не би те лечел ако не знаеш пашту...
majke mi...Пa кaжувaш глупoст и мoрaм сo глупoст дa ти oдгoвoрaм
dobro znaes za sto zboram. pola kosovo se leci na klinicki vo skopje ama aj, ke se praime natoso.doktorot moj e amerikanec so poteklo od pakistan![]()
Нa глупoст штo си пишaл мoрaм сo глупoст пaрaрелa дa ти нaпрaвaмpa ne pravis paraleli, jas zboruvam za pravo na jazik ti sakas 100 dusa po sestra mi.. ne i se zakaniv na sestra ti. zatoa ko americki vic ti e primerov
Сеа зајко ќо ќе дадит 500 еур плата сите ќе може да си направат забен имплант со вграден чип со Гоогле Транслатор за преведување од македонски на албански јазик и свршена работаЕ како да не знам.Него не е до вас,до нашиве е.Да не те разочарувам ама ќе преживееме.Не се радувајте прерано.
absolutno nisto - iskreno ova.dobro znaes za sto zboram. pola kosovo se leci na klinicki vo skopje ama aj, ke se praime natoso.
patem, so dobivas ti so ke se vovede dvojazicnost vo istocna mk?
Ami koga tolku mnogu si go cenis albanskiot jazik,aj magla og ovde odi na albanski forum,dosta provociras ovde gubre ednoChuturasti, hubasti ??[DOUBLEPOST=1515704216][/DOUBLEPOST]
majke mi...
sto te boli ?Ami koga tolku mnogu si go cenis albanskiot jazik,aj magla og ovde odi na albanski forum,dosta provociras ovde gubre edno
aha, znaci dojdovme do toa deka veke imate sve sto e potrebno.absolutno nisto - iskreno ova.
Cik pogodi, odi vezbaj albanski,podaleku of nassto te boli ?
Утре леб кога ќе оди да купува продавачката со фереџе ќе биде на главата..Ете тоа ќе биде..Ќе и побара млеко ќе му даде јогурт..dobro znaes za sto zboram. pola kosovo se leci na klinicki vo skopje ama aj, ke se praime natoso.
patem, so dobivas ti so ke se vovede dvojazicnost vo istocna mk?
Што е најлошо во АРМ бројот бил израмнет скоро со Македонците..И да се сврти на војна,ние ќе наебеме Македонците..pola ljocki ke se vrabotat kako preveduvaci. paraziti nevideni, gjubrinja nepismeni.