- Член од
- 8 октомври 2014
- Мислења
- 489
- Поени од реакции
- 300
americki vic ova ili sto ?Не е бaш тaкa.
Не е бaш тaкa.И нa сестрa ти дa и се кaчиме сите пo еднaш не е зaкaнa,aмa немa убaвo дa ти биде тaкa?
americki vic ova ili sto ?Не е бaш тaкa.
Не е бaш тaкa.И нa сестрa ти дa и се кaчиме сите пo еднaш не е зaкaнa,aмa немa убaвo дa ти биде тaкa?
da da ti se znaesАј и ти не мафтај тука.И пред законов и пред рамковниот си учевте на мајчин јазик.Си знаеме што ви е финтата.Чувај си ги приказните за друга тема.
Сaкaм дa ти кaжaм стo стaпa пo туѓ грб леснo е тaкa?americki vic ova ili sto ?
ova mi bese replika na muabetov pogore, poentava mi e toa sto vie kako makedonci nisto ne gubite ako jas kako albanec dobivam povise prava vo vrska so jazikot. toa e toaна мајчин јазик можеш да се образуваш од 1997 со законот за високо образование на албански јазик
се подобри состојбата од тогаш до денес? колку високообразовни установи има на албански јазик?
A dosega ne se obrazuvase na majcin pa dva univerziteti imate isto kolku niepa ne e deka treba da mi smeta, polesno e da se obrazovas na majcin jazik, a zosto da ne mozam da se obrazuvam na majcin jazik ? tebe sto ti smeta toa ??
pa ne pravis paraleli, jas zboruvam za pravo na jazik ti sakas 100 dusa po sestra mi.. ne i se zakaniv na sestra ti. zatoa ko americki vic ti e primerovСaкaм дa ти кaжaм стo стaпa пo туѓ грб леснo е тaкa?
A na doktor po poteklo od tvoeto pleme odis li da te leci. E koga sam ke si odgovoris na ova prasanje bidi malce realen i samokriticen i sve ke ti stane jasno.ova mi bese replika na muabetov pogore, poentava mi e toa sto vie kako makedonci nisto ne gubite ako jas kako albanec dobivam povise prava vo vrska so jazikot. toa e toa
Па јас мислам дека немаш втора опција. Тоест имаш, Македонец или Македонец.Немам право на самоопределба?
Ништо не губиме ама ништо не ни добиваме, место да има кохезија има делење.ova mi bese replika na muabetov pogore, poentava mi e toa sto vie kako makedonci nisto ne gubite ako jas kako albanec dobivam povise prava vo vrska so jazikot. toa e toa
таа сенилна багра никогаш ништо паметно не направила, нема да направи ни сега. Предремуваат до пензија, без тензии без нервози и чао пријатно. Преку сила може мала модификација да има за казните, да не се 5000 евра, еве да се 3000 за да не изгуби па ептен СДС образ, пошто нели амандам пуштија, и толку од уставен на оваа темаЗаконот може да се бутне и на уставен суд.
Е како да не знам.Него не е до вас,до нашиве е.Да не те разочарувам ама ќе преживееме.Не се радувајте прерано.da da ti se znaes![]()
doktorot moj e amerikanec so poteklo od pakistanA na doktor po poteklo od tvoeto pleme odis li da te leci.
toa ne e odgovor na moeto prasanjeova mi bese replika na muabetov pogore, poentava mi e toa sto vie kako makedonci nisto ne gubite ako jas kako albanec dobivam povise prava vo vrska so jazikot. toa e toa