Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Стејт Депратментот потврди: Хојт Ји поднесе оставка

Прво се споменуваше дека би можел да биде амбасадор во Република Македонија, а според сознанијата на српски Блиц, Хојт Ји можно е да биде амбасадор во Сараево

Работата ште биде и по Бејли Бејли :angel:
( Бејли = Тито :icon_mrgr:)

Стејт Депратментот потврди: Хојт Ји поднесе оставка

Прво се споменуваше дека би можел да биде амбасадор во Република Македонија, а според сознанијата на српски Блиц, Хојт Ји можно е да биде амбасадор во Сараево

Работата ште биде и по Бејли Бејли :angel:
( Бејли = Тито :icon_mrgr:)
...грешка си, тука ќе си дојде има фатено женска :sramezliv:

NASLOVNA-6-670x970.jpg

Геро изгледа не си добил редовните субвенции од зајко и сега почнува да размислува опозиционо :cool:

Баш дека е 21 век. Не ти го разбирам јазиков. Збори на твојот мајчин јазик Македонски. Тој твојот јазик не го разбирам, а и не знам кој е.
Знаеш, некако грубо и не во 21 век ми личи тоа ти да ми кажеш каков е моjа маjчин jaзик. Тоа можеше да става во 19 век. Скокни во 21 век, молам ти се.
Незнанието се лечи со седане на задните делови на телото и читане. Со лупане не се лечи.

Осеќам дека ова со Зајко ќе ја прелее чашата и дека нешто многу полошо од Шарената Револуција ќе се случи.
Натаму иде работава.
.
Све зависи од тоа како ќе се одвиваат процесите против Груевски и Мијалков.

„Ако ви се соседи, од сега не поздравувајте се со нив. Не им велете ‘здраво’, ‘добар ден’. Не зборувајте им и не обраќајте им се. Вашите деца да не се дружат со нивните.

Јас им порачувам на небањатите да си купат шампањ дома и да го чуваат за у некоја прилика јас по грешка им кажам „здраво“ па да ја имаат таа чест.
Кои се овие луѓе бе?
У канализација да не живееле и не сме ги приметувале?
Од кај к** искочија волку ретардирани, глупи, задоени вморони и религиозни луѓе у земјава?

„Ако ви се соседи, од сега не поздравувајте се со нив. Не им велете ‘здраво’, ‘добар ден’. Не зборувајте им и не обраќајте им се. Вашите деца да не се дружат со нивните.

Јас им порачувам на небањатите да си купат шампањ дома и да го чуваат за у некоја прилика јас по грешка им кажам „здраво“ па да ја имаат таа чест.
Кои се овие луѓе бе?
У канализација да не живееле и не сме ги приметувале?
Од кај к** искочија волку ретардирани, глупи, задоени вморони и религиозни луѓе у земјава?

Отсекогаш се тука, не си ги приметил. Читав пред некој ден правеле некое истражување дека луѓето во Македонија се најрелигиозни во Европа, тоа доволно кажува, најрелигиозни а 1% од нив не постапуваат по нивните верски правила и начела, никој доследно не ја почитува религијата, само истопорени се сите дека се големи верници и почитувачи на семејните вредности, а во суштина сме едно големо ѓубре од нација

Отсекогаш се тука, не си ги приметил. Читав пред некој ден правеле некое истражување дека луѓето во Македонија се најрелигиозни во Европа, тоа доволно кажува, најрелигиозни а 1% од нив не постапуваат по нивните верски правила и начела, никој доследно не ја почитува религијата, само истопорени се сите дека се големи верници и почитувачи на семејните вредности, а во суштина сме едно големо ѓубре од нација
Почни од владата, поддржува паради на педери и курви, а и пречат бадниковите поворки :pos:

Доста го срамиш дедоти, сигурно во гробот се превртува.
Ти и мадето у гроб се превртуете, само уште не ви е јасно, куртони вморонски.[DOUBLEPOST=1515583560][/DOUBLEPOST]
а во суштина сме едно големо ѓубре од нација
Вмороните се ѓубре од нација. Има едно малцинство...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom