Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Сакате со Меси или без Меси да ви играм сезонава?

Сакате со Меси или без Меси да ви играм сезонава?
Утре со прв тим ќе искочиш? Се мислам дали да ги чувам за со чемпионс во недела или да.пробам бар една титула да ти земам. Комлекс ми наби.

Утре со прв тим ќе искочиш? Се мислам дали да ги чувам за со чемпионс во недела или да.пробам бар една титула да ти земам. Комлекс ми наби.
Сакаш ти да одбереш како да играм и пак да те тепам? :D

Сакаш ти да одбереш како да играм и пак да те тепам? :D
Аиии ја вака коа се курчам губам титули обично. Играј со меси пошто без две 99 во тим ќе се бориш за опстанок ко во кел.

Аиии ја вака коа се курчам губам титули обично. Играј со меси пошто без две 99 во тим ќе се бориш за опстанок ко во кел.
Минатата сезона ептен беше корисен Меси :D
Ако му текне да игра оваа...

@Makaron ти беше со Наполи така? Прво прашање, што одлучи за трампата со Сократис, второ прашање ќе ти пуштам понуда по ПП да кажеш мислење :D

@Makaron ти беше со Наполи така? Прво прашање, што одлучи за трампата со Сократис, второ прашање ќе ти пуштам понуда по ПП да кажеш мислење :D
Ae premisliv za Sokratis, nemam zamena a tie sto gi nudis se dosta stari.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Мала револуција во тимот од Минхен, си заминаа одлични фудбалери но доаѓаат исто така супер млади и талентирани дечки.

Видал, Санчез и Инсиње од побитните испаднаа од плановите на тренерот на Баерн.

Сери циганот незадоволен не заслужува ни да е спомнат.

Доаѓаат Бернардо Силва, Жоргињо, Матуиди и мојот човек Момо Салах кој заедно со Гризман треба да биде ноќна мора за противничките дефанзивци.

Другиот дел од тимот останува непроменет и тоа е тоа.

Не чека одлична сезона, со среќа на сите.

Џими ти испадни, кур не ми чуе.

Клипче испадна од трката за титулата уште пред да почне сезоната. :D

Сеуште се осеќам некако презаситено во лигава, ама мора да се стопира серијата на Донев, не смее да дојде на 3-3. :P

Сеуште се осеќам некако презаситено во лигава, ама мора да се стопира серијата на Донев, не смее да дојде на 3-3. :P

:pos::pos:

Ко 10 години да немало друг шампион па презаситено :icon_lol:

Зш мислиш дека не сум јак бро?

Не кажа ништо за тоа што те поминав во вкупно освоени трофеи :unsure:

Back
На врв Bottom