Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Утре со прв тим ќе искочиш? Се мислам дали да ги чувам за со чемпионс во недела или да.пробам бар една титула да ти земам. Комлекс ми наби.Сакате со Меси или без Меси да ви играм сезонава?
Сакаш ти да одбереш како да играм и пак да те тепам?Утре со прв тим ќе искочиш? Се мислам дали да ги чувам за со чемпионс во недела или да.пробам бар една титула да ти земам. Комлекс ми наби.

Аиии ја вака коа се курчам губам титули обично. Играј со меси пошто без две 99 во тим ќе се бориш за опстанок ко во кел.Сакаш ти да одбереш како да играм и пак да те тепам?![]()
Минатата сезона ептен беше корисен МесиАиии ја вака коа се курчам губам титули обично. Играј со меси пошто без две 99 во тим ќе се бориш за опстанок ко во кел.

Ae premisliv za Sokratis, nemam zamena a tie sto gi nudis se dosta stari.@Makaron ти беше со Наполи така? Прво прашање, што одлучи за трампата со Сократис, второ прашање ќе ти пуштам понуда по ПП да кажеш мислење![]()

Клипче испадна од трката за титулата уште пред да почне сезоната.
Сеуште се осеќам некако презаситено во лигава, ама мора да се стопира серијата на Донев, не смее да дојде на 3-3.![]()

Не кажа ништо за тоа што те поминав во вкупно освоени трофеиКлипче испадна од трката за титулата уште пред да почне сезоната.
Сеуште се осеќам некако презаситено во лигава, ама мора да се стопира серијата на Донев, не смее да дојде на 3-3.![]()

Не ме интересираат мики маус купови и черити шилдови.Не кажа ништо за тоа што те поминав во вкупно освоени трофеи![]()

Без нив сме изедначени. Ти 3 ПЛ, јас 2 ПЛ + 1 ФА Куп.Не ме интересираат мики маус купови и черити шилдови.![]()