Џ
Џонтра Волта
Гостин
Кур го боли за форумов, не се замара, ако сакате читајте ако не кој ве ебе. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Повторно, грешиш.Каков демант еј имало шпекулации
Не бе брат,тие од ПСЖ изедоа корпа оти неможеа да го платат(сакаа со 60-70 милиони да поминат) а не дека овие не сакале да го дадат...и на кукувден ќе го купеа Кутињо ако не земеа едно чудо пари од Нејмар.
Освен Лемар ниеден од овие не би напраил трансфер во јануари.Лемар нели е повеќе крилен играч? Ливерпул е добро покриен таму, не знам зошто идат на Лемар. Иско, Ериксен, Дибала, Озил играч им треба повеќе нив одколку уште едно крило.
Иско има клаузула од милијарда, играч од Тотенхем, ЛОЛ, не постои и не трча.Лемар нели е повеќе крилен играч? Ливерпул е добро покриен таму, не знам зошто идат на Лемар. Иско, Ериксен, Дибала, Озил играч им треба повеќе нив одколку уште едно крило.
Не реков стриктно овие, туку ваков тип на играч. Со Лемар ништо нема да добијат освен замена за Мане, Салах на клупата.Освен Лемар ниеден од овие не би напраил трансфер во јануари.
Ливерпул да го земе Ковачиќ за Л5-60 милиони и Киеза од Виола за 40тина има да заборави на Кутињо уште првата утакмица коа ќе заиграат овие.
За Киеза може е рано, ама Ковачич ќе им легне на Ливерпул како кец на десетка. Пробивен е, има осет за пас, може да ја поврзува средината со нападот на Ливерпул, лесно може да истрча контра или да повлече за контра, едино нешто кое му фали е шут од надвор од шеснаесетник нешто што го имаше Кутињо. Прашањето е колку Реал и Зидан се спремни да го продаваат со оглед на тоа што Зидан доста рачуна на него сезонава.Рано е за Киеза, уште треба да учи. Тоа е исто како да кажам за Јулиан Бранд од Леверкузен да би потпишал за Ливерпул дека ќе заборават на Кутињо. Сеа немојте до толку и вие да претерувате со Кутињо како да се работи за играч како Тадич.