Паѓаат у форма и сите до еден се на дното, значи нема ниеден да двои и да влече, класична 0, колективно дно ни се дешава.
Не за џабе иаме даено 2 гола на последниве 7 утакмици, нема ниеден да двои у форма и да се шлепаме на него. Да му ебем матер, како така одеднаш сме преслаби, неаме ни клупа ни прва постава.
Како само можеа летоска да се остаат со 3 штопери никад нема да ми стане јасно, абе четврт штопер можеа да најдат у секој случај, позајмица, фри агент, значи ја ќе им најдев играч жими се.
Овој па Ранокија мекушов, 2 утакмици изигра и умре, зарѓа да му ебам све у куќа негово.
Со кој памет го продадоа Банега летоска, за ебени 9 милиони евра, дечкото е Марадона за цел везен ред заедно, па пичка му мајчина за 9-10 милиони евра ја ќе најдев 16 клуба што ќе го купеа Брозовиќ, не се исклучува можноста и 15 да му извадев, никад да не го извадам од сестра му.
Не може бе ти Перишиќ со пола утакмица у кариера да ми изиграваш Просинечки бре па пичка ли ти мајчина твоја и да ми се курчиш по инстаграм све ли ти ебам најмило.
Не може ти бе Кандрева си ми дошол од Чезена и да изиграваш Франческо Тоти да се курчиш на терен и да водиш инат мртва мајка ти ебам твоја.
Не може бе ти Жоао Марио 500 миљони те платија и ти да ми квичиш и да се лигавиш, или играј фудбал или шутрипичке материне од кај што си дошол.
Не може бе ти Гаљардини да играш фудбал у 2018та година и да не моеш да погодиш еден ебан пас да му се сневиди, умре таа неписмена багра копачка, сеа сите треба да знаат да подадат топка.
Ти Валеро ако си уморен, кажи таму дека си уморен и побарај одмор а не да играш со сила и да ми се влечеш на терен ебем ти тоа месечината кељава.
Не може бе ваков пад наеднаш да се деси, Спалети ти место да јадеш гомна и да ги буцкаш директориве умрени, моеш малце да се посветиш на играчите коа глеаш дека ти допираат дно и лутаат као гуски у магла. Ако не мрш од клубов.
Moментално сме Нанели екипа.