Premier League - Season 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Баркли не ја кидна среде медицински во август? Што така се премисли сега?
Да, за оние кои сакаат да си смислуваат приказни, и оние кои сакаат да веруваат.

А во реалноста...

Како се истаде овој Ван Дајк. Цела утакмица беше млитав, очекував покољ да има од навивачиве на други екипи. :D

Идеме понатаму José Mourinho on Antonio Conte: “I don’t need the Chelsea manager to tell me I made mistakes in the past and will in future. What I will say is I will never be banned for match fixing.”

Од трол копирав не знам дали е вистинска изјавата :icon_mrgr:

Идеме понатаму José Mourinho on Antonio Conte: “I don’t need the Chelsea manager to tell me I made mistakes in the past and will in future. What I will say is I will never be banned for match fixing.”

Mou on Conte: "I don't blame him. The press should apologise to me and to him. I don't blame him at all. I was speaking about myself, then the Chelsea manager was told I say he behaves like a clown. I was speaking about myself, saying I control my emotions in a better way."

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

giphy.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom