Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.900
- Поени од реакции
- 53.004
Да, за оние кои сакаат да си смислуваат приказни, и оние кои сакаат да веруваат.Баркли не ја кидна среде медицински во август? Што така се премисли сега?
А во реалноста...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, за оние кои сакаат да си смислуваат приказни, и оние кои сакаат да веруваат.Баркли не ја кидна среде медицински во август? Што така се премисли сега?
Да, за оние кои сакаат да си смислуваат приказни, и оние кои сакаат да веруваат.
А во реалноста...
Што сака нека има, ни заштеди 20 милиониКаде има чад има и оган.![]()

Киниииииииииииииии ја периката 

Mou on Conte: "I don't blame him. The press should apologise to me and to him. I don't blame him at all. I was speaking about myself, then the Chelsea manager was told I say he behaves like a clown. I was speaking about myself, saying I control my emotions in a better way."Идеме понатаму José Mourinho on Antonio Conte: “I don’t need the Chelsea manager to tell me I made mistakes in the past and will in future. What I will say is I will never be banned for match fixing.”
Од трол копирав не знам дали е вистинска изјавата![]()
Идеме понатаму José Mourinho on Antonio Conte: “I don’t need the Chelsea manager to tell me I made mistakes in the past and will in future. What I will say is I will never be banned for match fixing.”
Од трол копирав не знам дали е вистинска изјавата![]()
Ако е вистинаКиниииииииииииииии ја периката
![]()

Вистина е, пушти од 3:15![]()