Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Верувам дека ќе се договорат и за помалку. ;)
Се зависи од него. Не знам колку е точно тоа од татко му дека веќе одбил договор. Јас како што знам ќе му понудат нов наредниов период. Ама не би ме зачудило да чека на лето дали ќе загриза Реал. Очекувавме многу порано да дојде до тоа, уште пред 5 години кога видовме со каков играч располагаме :D

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Се зависи од него. Не знам колку е точно тоа од татко му дека веќе одбил договор. Јас како што знам ќе му понудат нов наредниов период. Ама не би ме зачудило да чека на лето дали ќе загриза Реал. Очекувавме многу порано да дојде до тоа, уште пред 5 години кога видовме со каков играч располагаме :D
Се сложувам со тебе, исто и ја така мислам дека се зависи од него. :)

Не се проблем парите. Ако Реал реши да го купи, колку и да побараат Челзи толку ќе им плати Реал и завршена приказна.
Ако Челзи не сака да го продаде не гледам како 100 или 200м. ќе им сменат нешто.

Ако евентуално се случи трансфер, договор меѓу клубовите сигурно ќе има, а цената ќе е формалност.

Ама ако Челси не го гледа како Гудијонсен, Робен, Матич или Мата т.е како играч што можат да го заменат, по мое тешко дека ќе се случи трансфер.

Ако Челзи не сака да го продаде не гледам како 100 или 200м. ќе им сменат нешто.

Ако евентуално се случи трансфер, договор меѓу клубовите сигурно ќе има, а цената ќе е формалност.

Ама ако Челси не го гледа како Гудијонсен, Робен, Матич или Мата т.е како играч што можат да го заменат, по мое тешко дека ќе се случи трансфер.
Вие си го знаете клубот подобро од мене и вие знаете дали Челзи преби си ги нарушил добрите односи кои ги има со Реал Мадрид и би пропуштил шанса да искешира 120-150 милиони за играч отколку да држат незадоволен играч во тимот. Поготово што очигледно е по последниве неколку интервјуа што ги дава за Зидан и Реал дека сака да направи трансфер.

Јас сакав да кажам дека ако Хазард не побара лично да си оди, Челзи нема да го пушти ни за 500 милиони. Ама ако директно побара да го пуштат, би го пуштиле. Но не за ниска сума, ќе гледаат да извадат максимум.

Хазард другото лето ќе има 27 години и нема грешка дека Реал Мадрид ќе дава 120-130 милиони ...тие за Мбапе што е вундеркинд на 18 години неќеа да платат па за Хазард ќе плателе...муабети за мали деца и медиумски патки колку да се занимава рајата и да дробат глупости.

Хазард другото лето ќе има 27 години и нема грешка дека Реал Мадрид ќе дава 120-130 милиони ...тие за Мбапе што е вундеркинд на 18 години неќеа да платат па за Хазард ќе плателе...муабети за мали деца и медиумски патки колку да се занимава рајата и да дробат глупости.
:pos:
Ако го сакаат, ќе дадат многу повеќе.

Грешка информација имаш, Реал даваше колку шо треба ама плата не му дадоа колку шо бараше детето, нешто шо ПСЖ му овозможи.

:pos:
Ако го сакаат, ќе дадат многу повеќе.
Не вервам да го сакаат искрено[DOUBLEPOST=1514685963][/DOUBLEPOST]
Грешка информација имаш, Реал даваше колку шо треба ама плата не му дадоа колку шо бараше детето, нешто шо ПСЖ му овозможи.
Јас мислам да беше цената околу 120тина милиони ќе го земеа, ама Монако ја претераа со нереалните барања каде и за клуб како Реал Мадрид се високи... Само Сити и ПСЖ бајо мој

Ова го кажа како 37 да се во прашање не 27. Има уште мноооогу фудбал во Хазард.

Бензема се повредил...ќе ги пропушти празниците.

Најреални се Салах и Азар, еден од нив да додје може да се каже дека напраиле нешто (го преферирам Салах, уште кога играше у Рома искина против Реал). Искрено ич не сум фан за Кејн да доаѓа, мислам дека ама ич нема да се снајде, на Реал му треба брзина и некој што ќе му треба малце простор за да го реши противникот. За напаѓач, ако можат Мариано да го вратат, со Борха да добиваат и двајцата солидна минутажа, мислам дека би било ок, иако Мариано и Мората е каде каде бпља комбинација, едниов висок и гзлак, погодува кога највеќе треба, другиов е ко атомска мравка.

Како и да е, Среќна Нова Мадридисти, многу успеси, среќа и најбитно здравје во новата година. Ако обично Реал почињаше добро и усеруваше на крај од сезона минатите неколку сезони, да се надеваме дека тимот ќе направи обратен пресврт сезонава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom