Жена од Австралија

• Креатор на темата Креатор на темата noken zivot
  • Време на започнување Време на започнување
Drugarce moe zamina za Avstralija pred nekolku godini. Mi se javuva edna vecer, mi pisa na viber, pa me pobara. Edna recenica sto mi ja kaza, mislam, deka bese dovolno da go opise zivotot tamu. Veli, - Druze, ovde dve godini edno apce za glava se nemam napieno ... - . Inaku, sofer e deckoto, kamion vozi, i od prv den zamina so familijata tamo. Jebiga, ima mozebi i nesto podobro od ovde vo Mk, valjda ...

Само да прашам, на кое високо образование те научиле дека високо образование се пишува со големи букви?

Како сакам јас така ќе го напишам..
Ако ти смета фаќај патот..[DOUBLEPOST=1514570129][/DOUBLEPOST]
Муабетов шишање 10 евра, центрирање гуми за кола ХХХ евра што дробеше Валволин за Словенија се смешни. Не се шишаш секој ден и не центрираш гуми секој ебан ден. Ако си машко па што е проблемот да се шишаш сам со машинка, уште полесно. А ве нема за цената на храната што е бадијала да гукнете, а?

И да, @Del Boy @MAJA 345 најдобро потенцираа дека не е само до парите, можноста за напредок и квалитетниот живот без стрес и оптоварување со глупости се бр. 1 причини за живот надвор.

Па оди,што седиш дома..Оди и работи..
Сите зборувате на Запад овака-онака,па одете бе луѓе,работете,печалете,кој ви брани..Од тастатура и од дома на кревет многу е лесно планови да се прават,оди работи испоти се па ќе пишеме после..

Па оди,што седиш дома..Оди и работи..
Па годинава повеќе бев „таму“ него во Скопјево, затоа зборам.

Полека, ме испотресе. Не реков дека не смееш, чисто ме интересира кој факултет произведува неписмени дебили.

Што не остана?
Што се врати тука?
Значи како да ти објаснам, во интернационална IT компанија работам и да се отселам таму, пак ќе ме праќаат тука на некој ден, како и во Виена, Белград, Загреб, исто како и досега. А дали Петко, Станко или Јанко што ти реплицираат на темава не се отселени, не значи дека работите што ти ги пишуваат не се точни.

Полека, ме испотресе. Не реков дека не смееш, чисто ме интересира кој факултет произведува неписмени дебили.

По што заклучи дека сум неписмен?Оти една буква сум ја напишал по грешка?
Оди излези од државава,прошетај малку..
Не туку дели совети..За греови сте,неиживени копилиња..[DOUBLEPOST=1514570760][/DOUBLEPOST]
Значи како да ти објаснам, во интернационална IT компанија работам и да се отселам таму, пак ќе ме праќаат тука на некој ден, како и во Виена, Белград, Загреб, исто како и досега. А дали Петко, Станко или Јанко што ти реплицираат на темава не се отселени, не значи дека работите што ти ги пишуваат не се точни.

90% од нив не излегле,да видат како се печалат пари настрана..
90% од нив лежат дома,и чекаат од мама и тате..Ама мама и тате како што е природата утре нема да бидат живи,па многу потешко ќе им биде да се снајдат тука,не па на Запад..

По што заклучи дека сум неписмен?Оти една буква сум ја напишал по грешка?
Оди излези од државава,прошетај малку..
Не туку дели совети..За греови сте,неиживени копилиња..

Всушност, две букви напиша погрешно. И не е тоа грешка во пишувањето, очигледно е дека мислеше дека високо образование се пишува со големи букви, можеби за да изгледа повисоко. Чисто ме интересира, дали ниско образование го пишуваш ниско образование?

Е да, после интерпункциски знаци се остава празно место. Интерпункциски знаци ти се точки, запирки, прашалници, такви чуда...

Всушност, две букви напиша погрешно. И не е тоа грешка во пишувањето, очигледно е дека мислеше дека високо образование се пишува со големи букви, можеби за да изгледа повисоко. Чисто ме интересира, дали ниско образование го пишуваш ниско образование?

Нека не те интересира..Петок е,излези малку,најди некоја девојка..
Нема да ме испровоцираш,такви како тебе ги среќавам на секој километар од патот каде што возам..

Нека не те интересира..Петок е,излези малку,најди некоја девојка..
Нема да ме испровоцираш,такви како тебе ги среќавам на секој километар од патот каде што возам..

Ете, ме интересира. И на крајот на реченица се става една точка, не две. Ќе запре реченицата и со една точка, не се секирај.

Ете, ме интересира. И на крајот на реченица се става една точка, не две. Ќе запре реченицата и со една точка, не се секирај.

Јас така сум учен..
Кога тргаш Германија да чистиш гомна?

Неќам жена од Австралија, сакам богата македонка:P

А овие одозгоре и одоздоле се гејови:vrtioci:

Гледам дека си многу учен, имаш Високо Образование.

Друже ај не замарај..Оди еби се,ама стварно..Досаден си,и не ми реплицирај повеќе..
Со личности со коефициент на интелегенција рамно на свиња нема што да пишувам повеќе..
адиО..[DOUBLEPOST=1514571349][/DOUBLEPOST]
Неќам жена од Австралија, сакам богата македонка:P

А овие одозгоре и одоздоле се гејови:vrtioci:

@MAJA 345 Земај ја.. И не и се мисли..

Друже ај не замарај..Оди еби се,ама стварно..Досаден си,и не ми реплицирај повеќе..
Со личности со коефициент на интелегенција рамно на свиња нема што да пишувам повеќе..
адиО..

Е баш ќе те цитирам. И треба да знаеш дека свињите се меѓу поинтелигентните животни. Јас познавам две свињи кои знаат дека високо образование се пишува со мали букви, и плус знаат дека на крајот на реченицата се става една точка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom