Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 март 2013
Мислења
4.707
Поени од реакции
4.552
Леле леле леле, кои сѐ коментари од неочекувани лица со неочекувани содржини. Содржини кои јас наназад со години ги експлицирам и сум етикетиран како клубски непријател.

А искрено не бев во таа улога, поготово не оваа сезона која што многу ветуваше/ветува.
Можда не е смак света али веќе нижеме трет пораз, а на повидок е и доста сигурен четврт.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Види ги па овие ама се радуваат да ти ебам ситните души, пу да ти ебам све Интер од што изгуби вечерва.

Мрш сите од клубов

No9

Член од
18 ноември 2013
Мислења
632
Поени од реакции
973
Едер не ја чепна топката ниту еднаш
Е толку е лоша тактиката на Спалети (само нафрлај)
Нека го купи Крауч и нека центрира цела утакмица му ебам лустерот
Гатузо неписменион го победи со голман кој со врски бранеше

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Види ги па овие ама се радуваат да ти ебам ситните души, пу да ти ебам све Интер од што изгуби вечерва.

Мрш сите од клубов
Нека се радваат на купот колку сакаат, ние ги шлапнавме онаму кај шо е најбитно. Најлошото сценарио се случи, продолжение зачинето со пораз... Да ти се посерам во Жо Марио.. Ѓубре од играч

Џ

Џонтра Волта

Гостин
И на тоа Перишиќ копилето усташко има со чупалица да му ги корнам тие влакна на тоа фацата ужасна што му е.

Да ти ебам мајката говедо едно 5 утакмици поима нема кај тера. Чиста утакмица ни украдоа со тоа стоката Марио, неписменоќа од играч, 50 миљони фрлени у канта ебате играчот.
Абе кој кур од екипа сме ние, сите мрш да не ги глеам освен Шкрињар и Икарди.

Ако не излупа Лацио у сабота сместа би го избркал Спалети, ќе ти ебам тоа грофот лузерски

Член од
23 август 2010
Мислења
39.955
Поени од реакции
116.525
Значи ако го видам уште еднаш во тимов МАРСЕЛО БРОЗОВИЌ ќе одам директ до Милано да му ебам се најмило на Спалети. Тоа е тоа, со денешниов меч си потпиша трансфер у Цибалија, ич кур не ме боли сместа на 1 јануари нека лета и очи да не му гледам.

Само Весино, Шкринијар и Кансело имаат прелазна оцена, сите останати ДНО дна, им ебам све ретардирано.

Само победа над Лацио не вади од гомната во кои западнавме за нецели две недели, се друго е рамно на епска катастрофа.

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.574
Поени од реакции
4.570
Да му а ебам глупата фаца чармандерска. Значи буквално беше потешко да се промаши таква шанса да му ебам кучето глупо умрето.
Rip in peace Inter[DOUBLEPOST=1514414149][/DOUBLEPOST]
Значи ако го видам уште еднаш во тимов МАРСЕЛО БРОЗОВИЌ ќе одам директ до Милано да му ебам се најмило на Спалети. Тоа е тоа, со денешниов меч си потпиша трансфер у Цибалија, ич кур не ме боли сместа на 1 јануари нека лета и очи да не му гледам.

Само Весино, Шкринијар и Кансело имаат прелазна оцена, сите останати ДНО дна, им ебам све ретардирано.

Само победа над Лацио не вади од гомната во кои западнавме за нецели две недели, се друго е рамно на епска катастрофа.
Jas sum u blizina, kje go linchuvam u tvoe ime #falbadzija

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.008
ne mi se verue deka timov kondiciono e UZASNO spremen, milan koi brkaa fitnes treneri menjaa trener i prvata megjusebna i sea u vtoro oraa, a inter bea bez dusa. Pa denes posle 70ta minuta ne postoea veke, umrea site vklucuvajki gi i zamenite sto vlegoa :).
Samo vesino i skriniar deluaa fizicki superiorno, drugive ... :tapp::tapp::tapp:

I kaj si dozvolija luksuz prodolzenija, pa i izgubija, kanselo zgresi za golot, zasto on kasnese za ofsajd stapica, ali deckoto ko i ostali nemozese da odi posle 90ta minuta, ova mi govori deka nesto ne stima u podgotovkite na spaleti za natprevarive. I so udinese u vtoro umrea, 45 min bea inferiorni posle dobroto prvo poluvreme, isto bese i protiv napoli i juve koi imaa mecevi u LS pred da igraat so inter a toa voopsto ne se oseti na teren.

Potfrlija mnogu igraci, ali najmnogu spaleti, radi ova sto sea go zboram, sramna spremnost imaa inter denes, da bides inferioren fizicki protiv milan koi imaat milion problemi e sram, ko i faktot sto ispadnaa od kupot so 0 dadeni golovi ... protiv pordenone i protiv najslabiot milan u zadnji 200 godini, kade branese retardiraniot brat na dounaruma, sramno u sekoj slucaj.

Iskreno me zabole i za utnatiot zicer na mario, ne me nervira tolku toa kolku sto me nervira faktot sto od 70ta minuta do 120ta deckive ne bea kadarni ni polusansa veke da kreiraat zasto disea na shkrgi, ova e mnogu mnooogu pogolem problem od toa u kakva ocajna forma e mario, ili bilo koj drug igrac, svesen li e keljaviov sto ke mu se desava u liga na sampioni vakvi ako se mrtvi kondiciono. Daj menjaj nesto druze, ok e sakas ubav fudbal i sve toa, ama nemoj bre od inter da prais pandev ekipa, 60 minuti da se nadigruva, i 30 da bidat pred reanimacija 90% od igracive, pustaj gi ko konte ako ne uvek posle utakmica sloboden den i ajt u kurac.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Кансело не може да дојде до израз пошто пред него е севлеснекеиаснкиот Тото Кандрева звани едносмерна улица, да ти ебам играчот мајчин, 2018та година е за некој ден а овој уште не научи да игра со бекот.
Џабе ти е и Маикон да го имаш моментално коа Тоњо е како коњ зауздан и ништо не гледа на страна. Мрш од кај што си дошол.

Дај Пасторе ваму да видиме и тоа чудо.

лелелелелелелелле брозович неможам ај не пишувам ништо, вријам од нервоза, од такт ме извадија

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.008
Да му а ебам глупата фаца чармандерска. Значи буквално беше потешко да се промаши таква шанса да му ебам кучето глупо умрето.
Rip in peace Inter
vidi go ovoj mozocen udar dobil od nervoza.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Не сум знаел дека Кавадарци е блиску до Милано хехехеехехех
Oд Кавадарци ли е малиов .... дај ракија по набавна бем ти крсни колач.

Kajgana Shop

На врв Bottom