Само трте.Така е, покажи им дека нема трте-мрте со тебе. Него шта...
Само трте.Така е, покажи им дека нема трте-мрте со тебе. Него шта...
убаво кажува Робин О Нил, нема да има крај на грчките барања, а и ЕУ постапува демагошки, од една страна на некој земји членки веќе им укина право на конзенсус, примени некоа клаузулата за мнозинство од држави во кој живеат мнозинство луѓе ( мислам 80%), еве сега и Полска и удираат ножот, само спрема Грција попуштаат .. Но и тоа нема да трае вечно, пред се зависи како ние ќе се поставимеНад 130 земји не имаат признаено под уставно име вклучувај ќи ги УСА,Русија,Кина,Турција,плус неколку земји од ЕУ.Не можеш тоа да го сфатиш,чипот во тиквата ти е со слаб капацитет.
Кои земј од ЕУ не имаат признаено под уставното име?,плус неколку земји од ЕУ..
Сите од Источна Европа.Кои земј од ЕУ не имаат признаено под уставното име?
Бугарија и кои други?Сите од Источна Европа.
Словенија, Хрватска.Бугарија и кои други?
Deckoto e proboden so noz v noga Chair JSP.
Тие сите не имаа признаено под уставно име пред да влезат во ЕУ. Која држава од ЕУ не има признаено откако станала членка на ЕУ?Словенија, Хрватска.
Не ти беше такво прашањето. Сега прочитав дека и Литванија ..Тие сите не имаа признаено под уставно име пред да влезат во ЕУ. Која држава од ЕУ не има признаено откако станала членка на ЕУ?
Сега ми е такво прашањето. Ќе ми одговори некој? Кој држави од ЕУ не признале под уставно име додека биле членки на ЕУ?Не ти беше такво прашањето. Сега прочитав дека и Литванија ..
Да ама на нас ни стои фреквенцата ФИРОМ, дури и џабе е кои и да не признаат додека овој спор не се реши, а се надевам ќе се реши во најбрз можен рок.Не ти беше такво прашањето. Сега прочитав дека и Литванија ..
http://mkd-news.com/po-25-godini-nezavisnost-eve-koi-zemji-ne-priznavaat-pod-ustavnoto-ime/Сега ми е такво прашањето. Ќе ми одговори некој? Кој држави од ЕУ не признале под уставно име додека биле членки на ЕУ?
Тебе не ти пречи да го смениме името во уставот? Па тоа е велепредавство, за што се виси на плоштад.Да ама на нас ни стои фреквенцата ФИРОМ, дури и џабе е кои и да не признаат додека овој спор не се реши, а се надевам ќе се реши во најбрз можен рок.
Не ме зезај на сите држави кога игравме на ЕП кошарка , на дресовите им го пишуваше името на државата , само на нас ни пишуваше vitaminka.
Не личи уште да тапкаме со ФИРОМ , мора да се стави крај на срањево.
Ирска & UK. А веројатно и Шведска и Австрија, не знам која година нѐ признале по уставното име, ама со оглед дека во ЕУ се влезени во 1995, претпоставувам дека како дел од ЕУ ја донеле таа одлука.Тие сите не имаа признаено под уставно име пред да влезат во ЕУ. Која држава од ЕУ не има признаено откако станала членка на ЕУ?