мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 18.890
- Поени од реакции
- 23.295
Да не ме сфатиш погрешно, можи имаш многу пари, развиени бизниси, се движиш ( барем по твое кажување) со многу влијателни луѓе и кругови ама искрено вака барем мене ми имаш оставено впечаток дека ти имаш допирна точка со бизнис колку шо јас имам допирна точка со вселенската програма на НАСА.Абе арчете се за Маќедонија алоооо!!!1 ))) Вики која е моја држава? Извини баце ја јес да можам да ве купам со се гаќи со Владе и оној што шверца пиратки од Виетнам, али до топку да имам своја држава немам. Тоа ако ме стаат некад директор на ДБК па да ви доземам и тоа што би оставија и да се пензионирам на некој остров Р. Ебандија пример
Туку остави тоа ете ќе речиме дека си многу богат , влијателен и се што тука барем на форумот сакаш да мислиме дека си. Мене и така и така не ми менува многу, ни ќе ми земиш нити ќе ми дадеш. Друго ми запна за око или поточно твојот пост со предвидувањата за иднината на републиката, комбинациите итн итн. Убаво си кажа, фер да не речам дека тоа е твое мислење оти можеше да речиш дека си го правел или си го слушнал тој муабет кога си бил на вечера со некои таму влијателни личности на пуш пауза помеѓу склучувањето на бизниси вредни тешки пари. Да не цепидлачиме околу постот што и како, не е тоа ни толку битно туку само едно нешто ќе те прашам па ете удоволи ми.
Што ни требаше цела оваа работа, сите овие глупости, циркузи кои траат веќе ете две три години. Што беше поентата на сето тоа, зошто изгубивме две три години пошто според твојата анализа не добив и некој впечаток дека нешто би се сменило на подобро, баш напротив.