Не лути пиперки туку црн мандинго алат !Груевски рече дека е баш како Александров пред да биде застрелан, но сега наместо куршуми ке ги употребуваат лути пиперки во газот. Иначе, све истото.
Леле ќути молимте до вчера држава немаше ти знаеш што е патриотизам и национализам.Патриотизам е тоа што некои го нарекуваат национализам...а кеш е кеш бизнис. Две различни работи. Еу нато не е патриотизам тоа е само лош бизнис дил.
Јас ни сега немам држава...таа ме има мене како резултат на чиста шанса. Сосема ирелевантна работа. И од општ уште повеќе од личен аспект.Леле ќути молимте до вчера држава немаше ти знаеш што е патриотизам и национализам.
И на тоа ти се базира чувството на национализам и патриотизам Чиста шанса Фејк.Јас ни сега немам држава...таа ме има мене како резултат на чиста шанса. Сосема ирелевантна работа. И од општ уште повеќе од личен аспект.
Ова е "стратешко повлекување" на примерот на Ацето по Индија. Сметам дека е поинтересно, дали после аналогијата со Александров, Николас ке си ги пушти мустаки.Воопшто не ни требаше да прават ваков Северно Корејски циркус од конгрес со еден кандидат (пион/марионетка) каде што однапред се знаеше дека ќе биде избран за лидер од мнозинството присутни делегати на конгресот !
Сега на пр. да има парламентарни избори со новиов претседател ДПМНЕ нема ни 200 000 гласови да освои, а тоа колку пратеници се дваесетина !
Реформаторите се изиграни, изиграни се и Фродем, како и ветераните на партијата... овој Мицко е апла Грујов пион !
Тотален анонимус во партијата како и тотален анонимус на Македонската политичка сцена кој буквално падна од небо и преку ноќ стана султан на ДПМНЕ ... човекот едноставно нема харизма да биде лидер на една таква голема партија и е неприфатлив за повеќето членови кои се осеќаат изиграно и не се прашани за свое лично мислење ![DOUBLEPOST=1514126080][/DOUBLEPOST]
Не лути пиперки туку црн мандинго алат !
Шанса, Господ исто е.И на тоа ти се базира чувството на национализам и патриотизам Чиста шанса Фејк.
ок, гаситеинтернетдостаеПатриотизам е тоа што некои го нарекуваат национализам...а кеш е кеш бизнис.
Ох, набеден бил господинот Груевски.]
Добро бе јасно е , Грујо е наивна будала која се зафатила со нешто за што немал ни г'з, ни потребни способности и други капацитети, набеден од истите оние кои го сјебаа дека е тој избраниот за тоа..
Најозбилно многу ме интересира кој е автор на текстот
Фала ти Никола за се.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk