Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 јули 2014
Мислења
3.271
Поени од реакции
8.656
Најјаката патетика од ова е дека бил човек што би ти се јавил на телефон во 02.00 сабајле за да те праша до каде е некој проект, додека во другата рака се слушало како детето му плаче.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.784
Поени од реакции
5.057
ама ич не ми е жал што грујо си замина туку повеќе жал ќе ми биде ако не ги врати украдените народни пари и ако не лежи затвор...
Јас тоа викам...ќе го уапсиме. Ќе му го продадеме Пунтото и со парите пруга од Крива Паланка до Струга ќе изградиме.

V

viktora

Гостин
Зависи кај му е бизнисот. Му шета ваму таму преку граница. Јбг животинчиња, од кај знаат тие кај е границата.
Бизнис му е тропање глупости по форуми и плукање по нацијата и државата.Друг бизнис нема.А бизнис партнерот му е преку граница,во некоја соседна земја.

S

silmarillion

Гостин
Абе арчете се за Маќедонија алоооо!!!1 :)))) Вики која е моја држава? Извини баце ја јес да можам да ве купам со се гаќи со Владе и оној што шверца пиратки од Виетнам, али до топку да имам своја држава немам. Тоа ако ме стаат некад директор на ДБК па да ви доземам и тоа што би оставија и да се пензионирам на некој остров Р. Ебандија пример :)

Член од
16 јануари 2014
Мислења
2.342
Поени од реакции
1.619
Јас тоа викам...ќе го уапсиме. Ќе му го продадеме Пунтото и со парите пруга од Крива Паланка до Струга ќе изградиме.
на патриотот нарко босот батучедот да му го продадеме имотот во Монако и Белизе ќе ја расцветаме Македонија.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.023
Поени од реакции
83.447
Oх, какви плачливи и шупливо зајадливи патеики, гледаме неколку месеци на форумов. Човек да се помисли, да забораи на прошлост, на све што кењаа по форумов овие неколку години и да се сожали на куртончињава кои останаа без сопственик, па онака пријателски да ги потапша по рамо и да срочи нешто у стилу: - Ајде ќе биде боље, па господинот Мицковски е близок човек на Лидерот, исто ко он да е.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.773
Поени од реакции
12.237
Па па па 460 евра соба жртва за маќедониа. Што реплај пишал Анѓушев не се чита.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.784
Поени од реакции
5.057
на патриотот нарко босот батучедот да му го продадеме имотот во Монако и Белизе ќе ја расцветаме Македонија.
Незнаме дали е вистина вопшто и да е...ни САД ни ЦИА ни НСА неможе да го направи тоа а тек...Катица и Зајко. Приказни за мали деца. Нас во кому..социјализмот не учеа дека кралот Петар собрал толку злато во Британија кога бегал во 2ра Светска војна па затоа има криза во СФРЈ. Замоци на облаци, џинови и магични гравови се пореална можност од Парите на Сашко и компанија дека ќе бидат искористени за пруга од К.Паланка-Струга и Струмица-Охрид...ни пари нема да видиме ни пруга ни ништо...Шарени Сказни за пред спиење се сетоа тоа...А најголемиот сон на секоја Македонец да има 1000евра плата а исти цени како денес и ЕУ и НАТО може само кога ќе лансираме ракета за Марс.

V

viktora

Гостин
Абе арчете се за Маќедонија алоооо!!!1 :)))) Вики која е моја држава? Извини баце ја јес да можам да ве купам со се гаќи со Владе и оној што шверца пиратки од Виетнам, али до топку да имам своја држава немам. Тоа ако ме стаат некад директор на ДБК па да ви доземам и тоа што би оставија и да се пензионирам на некој остров Р. Ебандија пример :)
Јеботе изгледа многу пари имаш па да не купиш.И тоа баш за време на диктатура спечалени.Гарант.
Ама за да купиш нешто треба прво да се продава.Не се сите ликови како тебе па да се шетаат со етикети.Па некој и да фрли око не женско од твојата фамилија сигурен сум дека би се пазарел за добра паричка.Тоа е разликата од чесните и "бизнисмените" во Македонија.

Е и друга работа.За Владе и тој другиот појма немам, меѓутоа јас и ти кога сакаш можеме да си ги мериме кој повеќе има.
Добра финта ти е она да те стаеле во ДБК.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom