Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
nisto nema da osetis so 2 -3 grama :) 10 grama pred trening za da osetis energija inace nisto momentalno gi pijam 20:1:1, gi pijav prvo po 3,5 grama nisto ne osetiv pocnav po 5 pak nisto stegnav cela nedela po 10 pocna da reagira isto kako i so kreatinot. mislam deka podobra opcija se bcaa nego proteinot. posle trening nastegajse meso podobro zdravje

Не сакам да осетам, сакам колку толку да намалам деградација на мускулна маса, ова е став на еден врвен научник кој се занимава со нутриционизам/вежбање.

Не сакам да осетам, сакам колку толку да намалам деградација на мускулна маса, ова е став на еден врвен научник кој се занимава со нутриционизам/вежбање.
mozes da probas 2,5 grama pred i ista doza posle trening. treba da isprobas natebe posto sekoe telo razlicno reagira.
sovet da mi dades za kreatin citrat malat? vredi da se zema,podobar e od monohidrat ili razlikata e mnogu mala?

mozes da probas 2,5 grama pred i ista doza posle trening. treba da isprobas natebe posto sekoe telo razlicno reagira.
sovet da mi dades za kreatin citrat malat? vredi da se zema,podobar e od monohidrat ili razlikata e mnogu mala?

Не се разбирам ич во тие работи.

baf9da2def64ad9adaf9f4681f732f6d.jpg

На крај ова земав.

И ова

67e899e6cd429eb56124e3413db56390.jpg

Само не ми се јасни со дозеркиве пишале да се пие 25 грама протеин а дозерката 70 и кусур и тоа една никаква па иди измери...

Sent from my iPhone using Tapatalk

baf9da2def64ad9adaf9f4681f732f6d.jpg

На крај ова земав.

И ова

67e899e6cd429eb56124e3413db56390.jpg

Само не ми се јасни со дозеркиве пишале да се пие 25 грама протеин а дозерката 70 и кусур и тоа една никаква па иди измери...

25грама протеин е дозерката , 70 e волумен

Дали се исплати BCAA да се земе, онака тест во средно - мали дози, по 2-3 грама?
Јас ставам 2.5 грама BCAA 2:1:1 во PreWorkout дозата и сум задоволен од крајниот резултат.

btw. Што мислиш за цинк после тренинг? Од аспект за покачување на тестостеронот или твоја препорака за додаток кој може да ја збрка таа работа.

btw. Што мислиш за цинк после тренинг? Од аспект за покачување на тестостеронот или твоја препорака за додаток кој може да ја збрка таа работа.

Еве ти stack за таа намена. Работи топ.

Јас ставам 2.5 грама BCAA 2:1:1 во PreWorkout дозата и сум задоволен од крајниот резултат.

so bcaa koristis ? :) jas gi zedov od olimp 20:1:1 osejkam pojke sila pred trening gi mesam so kreatinot. me prat i posvez a za rezultati ke vidime doprava

kade ima l carnitine 100.000 biotech da se kupi?
70.000 имаш во Херкулес. Разликата е во тоа што кај 100.000 имаш 2 гр л-карнитин во доза , а кај 70.000 1,4 гр.

Бцаа дава сила за пред тренинг или поисплатливо ми е да земам преворкаут?

Бцаа 2 1 1 има за 1100 денари, а ова другово 1400.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Бцаа дава сила за пред тренинг или поисплатливо ми е да земам преворкаут?

Бцаа 2 1 1 има за 1100 денари, а ова другово 1400.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
А, зашто не си земеш 2 во 1, преворкоут кој во состав има и бцаа?!

Што се однесува до Л-Карнитинот 70.000 на BTN, дозата е 10 мл и едно пакување има 50 дози по 1,4 мг л-карни :)

Последно уредено:
nisto nema da osetis so 2 -3 grama :) 10 grama pred trening za da osetis energija inace nisto momentalno gi pijam 20:1:1, gi pijav prvo po 3,5 grama nisto ne osetiv pocnav po 5 pak nisto stegnav cela nedela po 10 pocna da reagira isto kako i so kreatinot. mislam deka podobra opcija se bcaa nego proteinot. posle trening nastegajse meso podobro zdravje
Квалитетните бцаа се 2:1:1 сооднос, тоа ти што пиеш незнам што е првпат гледам такво нешто

61113f0066adbef73b86f0ddf815aac4.jpg

Како и кога да го пијам најдобро?

Ми рекоа првата недела 15 грама пред тренинг 5 после... а после 10 со 5

А на амбалажата пишува една доза 3 грама дневно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom