Струмица

Муртино, на пример, е село со над 2000 народ и над 400 куќи, исто така и родно место на Заев. У теко на неговио мандат освен чистењето на канало (за гомната од Струмица), нема ништо друго направено, 2-3 плочки тротоар нема ставено.

Палмите и фонтаните ги направи само за да замачка очите на народо, шо ќар од палмите и фонтаните? Колку да вика народо „ја работе Заев, глеј шо нее убав градо“. А излези со кола повози се 2 круга низ градо ќе видаш оти ни асфалт има салам, а шахтите (там дек шо ги има) се 10 сантима над асфалто. Асфалто на булевар Гоце Делчев (кај Вкус) нема една година од кога е ставен и помини со кола по него мислаш по каменич возаш.

Ај гледам сите го сакате и нејќам да сум негативецо тука и затва не пишам повеќе.

Не викам оти другите пред него повеќе работии и направии за Струмица, ама нее ни Заев толку добар и ефикасен и вреден како шо мислате.

:salut:

:nesvest::nesvest::nesvest:

Очигледно дека направи за Струмица,а најного за него.
Ама јас гледам малко пошироко од тебе.Он не е само градоначалник на Струмица ами и на Дабиле, Муртино... там шо направи? Ништо.
Истрагата за тва шо е денеска приведен се водеше 6 месеца. Еднач се стопира и изградбата ама он се праваше фраер и викаше ништо не ми можате. Денеска е приведен затва шо има докази против негово и неговите соработници. Ке видаме накрајо шо ке биде.Само шо мое мислење е дека таквите како него никојпат не се осудени,како шо бише случај со Бучковски.

мислам оти Муртино е општина има тама градоначалник да си права

Заев е ослободен ! ! !:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::smir: од сигурни информации

Акаша напиша:
Официално ќе се бранат од слобода само патните исправи им се одземени...

Заев и останатите тројца осомничени ќе се бранат од слобода
Зоран Заев и и тројцата негови соработници, ќе се бранат од слобода, одлучил вечерва по нивното сослушување истражниот судија во скопскиот Основен суд.
Како гаранција дека тие ќе се одзиваат за потребите на истрагата, им биле одземени патните исправи.
Како што веќе Нетпрес објави градоначалникот на Струмица утринава беше уапсен од полицијата. Заедно со него беа приведени и двајца негови соработници од општината и еден сопственик на приватна фирма. Сите беа осомничени за злоупотреба на службата, а во врска со изградба на Трговскиот центар “Глобал“ во Стгрумица.

Автор на веста: Нетпрес

Ја. Види. :)

Муртино, на пример, е село со над 2000 народ и над 400 куќи, исто така и родно место на Заев. У теко на неговио мандат освен чистењето на канало (за гомната од Струмица), нема ништо друго направено, 2-3 плочки тротоар нема ставено.

Палмите и фонтаните ги направи само за да замачка очите на народо, шо ќар од палмите и фонтаните? Колку да вика народо „ја работе Заев, глеј шо нее убав градо“. А излези со кола повози се 2 круга низ градо ќе видаш оти ни асфалт има салам, а шахтите (там дек шо ги има) се 10 сантима над асфалто. Асфалто на булевар Гоце Делчев (кај Вкус) нема една година од кога е ставен и помини со кола по него мислаш по каменич возаш.

Ај гледам сите го сакате и нејќам да сум негативецо тука и затва не пишам повеќе.

Не викам оти другите пред него повеќе работии и направии за Струмица, ама нее ни Заев толку добар и ефикасен и вреден како шо мислате.

:salut:

знам и за асфалт и за се ... ама па праваше саа не говерејте безвеза така колку да мачка очи па парава нели направи 2-3 игралишта нели спонзорира саа никој не е глуп само да дава мора и он нешто да зема ...
и веке не коментирам:)

Ej кој говоре против него може само да добие :bip: ... Вии саа оти сте ВМРОВЦи и ајдеее ... Гледајте ги реалните страни а не другото ... Ај кажејте ми шо е направила Силвана Бонева бе ај кажејте ми ? ? ? Или ај таа чума не еми ај Ставревски шо е направил ? ? ? :toe::toe::toe: Незнам само за шо лафате глупости ...

Ама он е крив ... Јас да сум сега на градоначалнико на местото ... Ќе ме пуштат и после иииич не се замарам за градо ... Шо ќе се замарам коо постооот ВИРАНИ човеци шо не сметат добри работи ... Туку само на право цепат не гледат лево и десно ...

мислам оти Муртино е општина има тама градоначалник да си права

Нема градоначалник Муртино т.е. не е општина исто како и Куклиш,спаѓат под Струмица со новата територијална поделба.

Ма нека го затварат, нека го уапсат, нека го ослободуват, тва не ме интересире. Само да дадат пари на тие шо работии на Глобал, да не не остаат. (баја голема пара треба да се зема од там)

Струмица е сега најубава од сите градови јас мислам од коа се изгради Тарговскиот центар Глобал.сега Струмица има многу убави булевари со фонтани со се но само не треба да се загадува оти тогаш се се уништува во градот...:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom