Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.394
Поени од реакции
24.548
Тој не ја сакаше фамилијата, само ниту еден лош збор не кажа за неа и со цел форум се испокара бранејќи ја фамилијата.
Тој го сакаше груевизмот, ама од оустрејлија, не од овде, битно на него му беше фамилијата да е на власт ама тој да не ги чуствува последиците. :D
Ако е така како што се фали немаше да се занимава со Македонија и да ја брани фамилијата од петни жили, успешните гастербајтери другачије размислуваат :D

nema jas sto da kazuvam si ima sjo si napravi segq sdsm partiski sudovi neka gi osudat ako imaat dokazi. do kaj se?

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.409
Поени од реакции
7.865
dui si kupija pratenik, na forumov ni zbor.
usvari toa treba da ide vo tema ekonomija i biznis.
Каков е сега распоредот на силите во Собрание?

Премногу подмачкано помина трансферот за да не помисли човек дека нешто не штима. Не верувам дека Села би останал вака рамнодушен, освен ако нешто друго не стои во позадина ;)

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.394
Поени од реакции
24.548
vie za eden pratenik debatirate lol, pa ovie od kale si kupija vladina koalicija... predhodno kurton revolucija. eve i na forumot ima plateni megafoni sto gazot si prodadoa pa nikom nisto.

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.409
Поени од реакции
7.865

Дотичниов заврши факс благодарение на Томе Наумов, нема елементарни познавања од проблематиката, за дипломска добил готова која требало со естетски корекции да ја потпише колку да се помине на редот, и тоа не знаел да го направи па плаќал за истото...иронијата да е поголема крахирал на одбраната, па да не се срамат сите (тој и комисијата) потпишале им дал поклончињата и туто финито. Интересено е шо во време на rezimod лапаа парички од ИПАРД и УСАИД стартап фондовите, што на име на туѓи фарми за полжави, концесии и ред други пикантерии, јбга, лаете пак ДПМНЕ или СДСМ, пошто Nма Ра3лика!

Образован исто како новиот директор на РЕК Битола.

Исклучително сиромашен вокабулар и благо ретардирана фаца која не знам зошто, но од дното на душата ја мрази екс пратеничката од Битола :sneaky:

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.992
Поени од реакции
83.362
Исклучително сиромашен вокабулар и благо ретардирана фаца која не знам зошто, но од дното на душата ја мрази екс пратеничката од Битола :sneaky:
Не знам баш дали е соодветно и пригодно вие форумските куртони некому да посочувате дека бил благо ретардиран. Личи како зајакот да му се подсмева на магарето дека имало долги уши.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.157
Поени од реакции
16.297
Шилегов ќе штрајкува со глад, ако...?!

Во цел нормален свет има борба на мислења и ставови, еднаш надвладуваат едните, другпат другите, има избори, има слободна борба на мислења...
Само кај нас може да се продава м*да за бубрези, еднаш едно да кажуваш, после друго, потполно спротивно... не само овие и сдсм, па и полно од дпмне, почни брат љубе и компанија...

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.409
Поени од реакции
7.865
Не знам баш дали е соодветно и пригодно вие форумските куртони некому да посочувате дека бил благо ретардиран. Личи како зајакот да му се подсмева на магарето дека имало долги уши.
Тебе па кој те ангажира за мислење не ми е јасно, него ете, пак го ставаш глупометарот на црвено.

Настрана зајакот и магарето, со вас гремлинчињата шу праиме, слабо некако, освен Грујо е крив нема ништо шо друго да се кажи.

Лириме, и во недела дежурен, форумска дефиниција за партиско полтронче си станал.

Ете @Let 3 го нема сега никаде, а и тој бепе дежурен, да си помисли некој дека во Министерството за Вистина на Роберт Поповски вработуваат форумски тролови, тоа и rezmod не го правеше, каде е дното не знам само.

На крај краева еве кој пишува...

После се, богами го намагарчија човекот и цело негово семејство, додеку шуруваа со rezmod.

Последно уредено:
D

Daedalus

Гостин
Па нормално инаку која е поентата. Двајцата ќе пцовисаме порано или покасно , ама по неговата теорија би требало јас многу побрзо. Ако алудираш на тоа дека штетно е и тоа и тоа и дека ќе се задушиме и двата, јас пак можам да ти речам секако ако се држам по твојата филозофија дека и водата за пиење е штетна и дека воопшто не е мал бројот на луѓе кои цркнале од неа. И сега според тебе водата за пиење е штетна или не ?
И двајцата ќе пцоисате многу брзо, ако го изведете тоа. Озбилен си со примеров со водата?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom