Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Денеска го монтиравме Mitsubishi SF 50 , надворешната е голема како термо печка 4,5 ка. Бушевме праку цел ѕид за да бидеме сигурни дека нема да се урниса . Вакумирањето 10-15 мин , тие 5 мин. на мое инсистирање инаку мајсторот си стоеше на своите 10.
Бафери не ставивме, по препорака на продавачот и монтерот, демек внатре самата клима има амортизација! Ќе почекам па ке правам заклучоци, засега работата е рекла казала.
Прегледај го приврзокот 181906 Прегледај го приврзокот 181907 Прегледај го приврзокот 181908 Прегледај го приврзокот 181909

Енергосистем карши Скендеровски во Ск.Супер, имаме уште една добра клиа на форумов за споредба и споделување искуство. Од каде ја зеде? Дали се двоумеше помеѓу оваа и некој фуџитсу?
Фала!So zdravje da se koristi i dolgo da te sluzi
Koj servis ti ja montirase ako ne e tajna
Со здравје да се користи.Денеска го монтиравме Mitsubishi SF 50 , надворешната е голема како термо печка 4,5 ка. Бушевме праку цел ѕид за да бидеме сигурни дека нема да се урниса . Вакумирањето 10-15 мин , тие 5 мин. на мое инсистирање инаку мајсторот си стоеше на своите 10.
Бафери не ставивме, по препорака на продавачот и монтерот, демек внатре самата клима има амортизација! Ќе почекам па ке правам заклучоци, засега работата е рекла казала.
Прегледај го приврзокот 181906 Прегледај го приврзокот 181907 Прегледај го приврзокот 181908 Прегледај го приврзокот 181909
Со здравје да се служиш. Се гледа дека е вистински змеј. Колку квадрати ќе грееш со неа?Фала @omlet13m , да си купиш поубава!
Да таа е, само од Мк ја купив и поевтино ми излезе , трошка!
67 000 без монтажа, плус 80 евриќи монтажа .
Фала, поубава да си купишСо здравје да се служиш. Се гледа дека е вистински змеј. Колку квадрати ќе грееш со неа?

Фала, поубава да си купиш
Генерално е за 40 ама од спалната ќе има помош од уште една 3,5 ка.
Куќата е 60 м2, се надевам овие две клими ќе бидат доволни додека не фати -10 и поладно.
[DOUBLEPOST=1513454095][/DOUBLEPOST]
...
Вентил видов на последната слика.
Не ми се верува да е со ел.вентил а да не е со капилара?![]()
Не е воопшто разочарувачки за мене,капилара и очекував.
Не очекував добра изолација на моторот
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Фала , двапатирусCestito i so Zdravje da te sluzi!
Magaricava od 55kg ke bide dovolna do -15 togas bidi spokoen, plus uste edna 3.5ka od spalna ko sto velis 60te kvadrata banja ke ti bide.
JurasikVent vika 3.4kW ke ti isporacuva na -15C
Прегледај го приврзокот 181915
Kurnaski Mitsu za VE dava na -15 a za VEH na -20 podatok.
Sega sto e kvakata ovde ednava e Nordic verzija i koristi Zubadan tehnologija ili se raboti za istata??
Posto VE posle -15 nema da zastane ke prodolzi da raboti i na -20 pak tie 2.30kW kao VEH ke gi isporaca! Se bara konkreten odgovor Davajte[DOUBLEPOST=1513454095][/DOUBLEPOST]
Ne bi da te razocaruvam ama ova na kapilara mi lici..
!И јас мислам дека нема да има проблем да се згрееш и на пониски температури. во секој случај ќе покриваш повеќе од 90% од грејната сезона. Која марка е втората клима?Фала, поубава да си купиш
Генерално е за 40 ама од спалната ќе има помош од уште една 3,5 ка.
Куќата е 60 м2, се надевам овие две клими ќе бидат доволни додека не фати -10 и поладно.
Фала , двапатирус!
Правев математики со Елада ама, постигнав задоволувачка цена овде и тоа одлучи.
Мислам дека не се работи за нордик варијанта кај VE от , кој знеа што мутат со тоа тестовите?Ама ова е само претпоставка!
Ако има некој кој е поупатен, не е лошо да напише во што е штосот!