I
IBIZA SOUND
Гостин
a ova voulis go falat site , dobro e toaСите на Sonax и Vanish
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
a ova voulis go falat site , dobro e toaСите на Sonax и Vanish
a ova voulis go falat site , dobro e toa
axa daИмаш ли дома ВАП и пеномат?
kolku odprilika bi me kostalo zamena na zamaec i set kumplug na mondeo 2.0 tddi, 2001, bidejki ako menam nesto sakam se da menam.
bidejki pocnaa komediite odam na eden majstor mi vika zamaec drugiot mi vika drug lagerot, ovie denovi ke odam na nekoj tret da vidam so ke kazi, inaku se raboti koga ke go puskam kumplugot se sluaat zvuci-ckripenje ova se desava samo vo brzina vo ler ne, i vo toa zavisnost kako ke go ispustis, pobrzo ispuskanje pogolema skripenje, da napomenam deka vo rikverc se slusa znacitelno poveke.
Sent from my 5051X using Tapatalk
axa da
Pri kocenje na prednite trkala ispusta mnogu crno na bandazite i se poznava mnogu do sto moze da e,da ispusta tolku crno?
Pri kocenje na prednite trkala ispusta mnogu crno na bandazite i se poznava mnogu do sto moze da e,da ispusta tolku crno?
kolku odprilika bi me kostalo zamena na zamaec i set kumplug na mondeo 2.0 tddi, 2001, bidejki ako menam nesto sakam se da menam.
bidejki pocnaa komediite odam na eden majstor mi vika zamaec drugiot mi vika drug lagerot, ovie denovi ke odam na nekoj tret da vidam so ke kazi, inaku se raboti koga ke go puskam kumplugot se sluaat zvuci-ckripenje ova se desava samo vo brzina vo ler ne, i vo toa zavisnost kako ke go ispustis, pobrzo ispuskanje pogolema skripenje, da napomenam deka vo rikverc se slusa znacitelno poveke.
a vo mi-da za proverka da ja nosam kolku ke mi zemat ? znaci ne da ja popravat samo da mi kazat do sto e.Тоа е специфичен квар и не се дијагнозира така „од око“ или „по слух“ пошто гледам дека веќе сите мајстори се остручија до таму па и по телефон веќе точно знаат за дијагностицираат. Сите инжинери мајку му и секој втор е најдобар.
Ако менуваш веќе се, џабе одиш по 100 мајстори. Цена не знам точно, ама скапо е!
a vo mi-da za proverka da ja nosam kolku ke mi zemat ? znaci ne da ja popravat samo da mi kazat do sto e.
Po napisanoto jas bi rekol deka e skrsen nekoj od federite ili ponekoe klipce vo zamaecot. Ako nema lufta na osovinata so gi drzi plocite ova i ne e nekoja strasna rabota, ke tropka i toa e toa. A dali ima lufa na osovinata moze da se proveri lesno kaj ovie so vadenje na alanserot, napred e go drzat dva srafa, i koga ke se izvadi odma ke se vidi dali mrdaat mnogu plocite ili ne. Normalno e epten malce lufta da ima, ako mrda mnogu mu dosol krajot.a vo mi-da za proverka da ja nosam kolku ke mi zemat ? znaci ne da ja popravat samo da mi kazat do sto e.