Sminkata ni e civilizaciski up to date odnosno ne prikazuva deka sme vo 2017, smartfoni, dobri koli po ulici, zeni doterani (so kilo parfem da povrakjas 10m posle razminuvanje ama nema veze) shoping molovi, povremeno po nekoj dron po nekoj paraglajder na neboto da ne nabrojuvam mi ja sfakjate poentata ama kulturoloski ili kulturno sme ne podaleku od 1960god. Zboram za pogolemoto mnozinstvo znaci nad 75% od narodot. Kako sto se sproveduvalo zakon vo '60ta vo dojchland vo britan i vo zapadniot svet i tuka ako se sproveduva vi garantiram znacajni rezultati uste vo prvite godina dena. Dali mislite deka i tamu togas nemalo siromastija, ne se vozelo indijanski ko kaj nas denes dali mislite deka i u Manhatan slikata sto ja objavi Doktorot Zmigo ne se butalo sve i svasta u kjumbe pokraj drvata, dali mislite deka i shvaboto nikogas ne frlal gjubre po ulica? Sve toa se resilo so prevzemanje merki i sproveduvanje na zakon dolgorocno bez isklucoci kazni globi zatvaranje i pendrekot si igral standard (den denes igra na policaec da mu se uneses u faca ili da go gagjas so nesto na zapad i kaj amerot znaete sto ke ti se desi taka). Prviot problem kaj nas e malenkosta odnosno ako ne si mi bratuced si mi od maalo, ako ne togassi mi skolski, ako nemame vrska daj mi saat vreme i ke ja najdam nekako za dva saata naogjam i rodninska linija garant, vtoriot problem e mrzlivosta koga sme na svoe tlo (vo stranstvo edni od pofalenite gasterbajteri sme fakat), ponekogas i koga sme vredni togas ne sme tekovno vredni tuku samo stihijno na oruk. I uvek drug ni e kriv! Da ne dolzam nie sami nikogas nema da mozeme da se smenime i zatoa kolku i da ja preziram saksonska bela evropa edini nacin da se smeni nesto e koga nivnite zakoni tie samite ke gi sproveduvaat tuka kaj nas..A veruvajte ke gi sprovedat i ke vidite kako se sproveduva zakon, kako frstat kazni, kako ke se zapecatuvaat odzaci i kako ke se odzemaat domovi i nikoj nema da se bavi so dali bile lugjeto siromasni pa nemale drug nacin da se zagreat ili dali nekoj bil gladen ili bolen ili im bil bratuced maalski ili skolski...
.
Sea posto eve i ja se iznafilozofirav dajte nesto realno da napravime da vidime kolku ovie precistuvacive za vozduh za po doma brkaat rabota i davaat rezultati i dali vredi da se investira vo pogolem poskap i najvaznoto spodelete ako koristite koi se iskustvata.
Ova gleam na market kaj nas a sigurno ima i poveke..
http://marketkonekt.com/makedonija/mehanizacija-mashini/oprema-za-prochistuvanje-vozduh/wb.htm
.
Sea posto eve i ja se iznafilozofirav dajte nesto realno da napravime da vidime kolku ovie precistuvacive za vozduh za po doma brkaat rabota i davaat rezultati i dali vredi da se investira vo pogolem poskap i najvaznoto spodelete ako koristite koi se iskustvata.
Ova gleam na market kaj nas a sigurno ima i poveke..
http://marketkonekt.com/makedonija/mehanizacija-mashini/oprema-za-prochistuvanje-vozduh/wb.htm

Шала на страна, климата го циркулира само внатрешниот воздух, така да слободно можеш да ја користиш.