Ова бистрината ти беше за војводата. Дури и хинт ти дадов, ама не па не. Јбг то е.
А извини за кој украдени пари јас реков алал да им се?
За останатиот дел од постот незнам што да ти одговорам, искрено не ја гледам ни поентата што сака авторот да кажи.
п.с
овие nekolku клипчиња незнам зошто ама ептен ме потсеќаат на моменталната ситуација.
Секако Шоич ептен ме асоцира на Заев, ама ептен.
Јас те разбирам за бистрината, ама ти мене не, види вака, кај нас историски оперирале разни одреди, вооружени единици надвор од било каква формациска поставеност, заедничко им е што секогаш на чело стои Војвода, од контрачети до егзархиски итн.
Ете кај нас Војвода веднаш асоцира на ВМРО, а не ми е тоа намерата, те поставив на чело на одред само
е сеа чив...
Тоа со украдените пари, не директно, но го кажуваш индиректно, пошто секогаш банализираш кога се обидуваш да девалвираш критика за корупција, ете конкретно за ДИК тврдиш дека и ти доколку би бил на нивно место би го сторил истото, слично си напишал и со други случаеви, вработувања итн, затоа одам еден чекор понатаму, каде не можам да заклучам дека тоа го перцепираш како негативна појава која подразбира негативни последици, криминален ум секогаш наоѓа оправдување за своите постапки, пред себеси барем.
Баналзирам, како тоа велиш и јас би сркнал од медот ако можам, ама на тие шо сркаат отров да му се стори?
Едно со друго не оди.
Останатиот дел е чкрапнат онака, небитен е
Шојичи и сл не сум гледал искрено досега, знам одприлика шо е и слободно можам да ти кажам дека не возат, колку долго тоа ќе трае не знам, веројатно зависи од реакциите на јавноста и како се одвива се останато како ќе „одработат“ актериве наши во приредбата, колку биле, и колку ќе бидат (не)коопеартивни, пошо сеа да земеме само на локалниве актери да им „броиме“ ќе има циркус, не за поголемите.
Такви филмови каде после се правдата излегува на бела виделина има само по филмови, пошто нема добар кај нас во случајов да победи.
Прашање е само дали да вадиме бугарски пасоши од сега, или коа ќе биде пропишано това с`с конституцијата.