Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ова дека поради,трансфер се бунтоват Дибала и Пјанич е.најголемата и најглупата дезинформација. За Сандро се кажа дека има.фамилијарни проблеми..

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Не е битна причината,нивното дрско и кочијашко понашање е загрижувачко.А за тоа дека имале проблеми семејни,љубавни,швалерски сите луѓе у некоја фаза од животот имале,ама на шефот го боли тулето и ќе леташ ако не си ја вршиш работата ко што треба.Големо такво е ако си фудбалер,на крајот од денот и тој има газда и треба да си ја заслужи платата без разлика шо му се дешава со мајка,татко,жена,швалерка.

Не е битна причината, нивното дрско и кочијашко понашање е загрижувачко.А за тоа дека имале проблеми семејни,љубавни,швалерски сите луѓе у некоја фаза од животот имале,ама на шефот го боли тулето и ќе леташ ако не си ја вршиш работата ко што треба.Големо такво е ако си фудбалер,на крајот од денот и тој има газда и треба да си ја заслужи платата без разлика шо му се дешава со мајка,татко,жена,швалерка.

Па не си баш во право, aко стварно има Сандро приватни проблеми, треба Алегри да го тргне на страна, а не да го боли онаа ствар. Ова понашањево на Пјаниќ, би го тепал со мокра смрдлива чорапа преку уста за тоа што пцуе. Има место каде се решаваат ваквите проблеми.

Добар ждреб за нас. Одбегнати Псж и Сити , кокошките не се којзнае што , Кејн и Али добро да се затворат , гол не примаме. Бар не во Торино.... е сега до Фебруар ваљда ќе се среди ова калакурница со Сандро,Пјанич и Дибала... мораме да бидеме во комплетен состав. Тотенхен во 2 недели пред гостувањето во Торино имаат 3 дерби утакмици во ПЛ , Јунајтед,Ливерпул па Арсенал.

@BornToBeBianconero човек никако не може да стапе у контакт со тебе ни на фб ни на кајгана, ај како знаеш и умееш да оствареш комуникација со мене ама не тука јавно треба нешто да те прашам :D

Има некакви (сега за сега) шпекулации дека Џиџи остварил средба со Бепе за можно продолжување на договорот на уште една сезона.

Во 2 дена Дибала доби критики од Недвед, Ањели и Буфон во интервјуата нивни - Талентот не е доволен туку потребен е тренинг и сериозност.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Тутоспорт

The truth on Paulo

It’s not about affairs of the heart, nor money issues

Dybala is above all paying for performance anxiety and the uncomfortable comparison with Messi

Summer as a Martian, then the crisis with two goals in 10 games

We reveal the Juve plan to relaunch their star

Заебете Паоло, Ањели, Марота и компанија на момент...

На денешен ден пред 20 години за Јувентус имаше деби настап:
1) Човекот кој прв го виде фудбалот во 3D технологија
2) Човекот кој имаше поубави плетенки од Боб Марли, Вупи Голдберг и пејачот на РАТМ
3) Човекот кој беше поопасен од расен питбул трениран за борби
4) Човекот кој имаше кондиција да сврзе два натпревари по ред за црно-белиот дрес
5) Човекот кој некои тука на форумов срамно го тргнаа од најдобрите 11, за да направат место за Зизу...
headshot-suicide.gif

Човекот кој срамно го споредивте со пијаницата од Чиле, па дури го направивте него подобар од нашата легенда.
headshot-suicide.gif

Еден и единствен, Едгар Давидс
128736.jpg

2) Човекот кој имаше поубави плетенки од Боб Марли, Вупи Голдберг и пејачот на РАТМ

Има ли овде модератор, како ова не се санкционира ?

што го прави Давидс легенда на јуве, а не Зидан???
Давидс играше за јувентус 6 години, Зидан 5, само што Давидс после позајмицата во Барса, се врати во Италија и потпиша за Интер, кој им беа директни конкуренти за титули и престиж...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom