Струмица

KINDER напиша:
само да ти кажам дека у салата партизан не да е жешко....
бетер од сауна е пред некој ден фудбал на маленки стaтиви ама незнам :)
Да не играјаате од 3 до 4 саато? После 7 саато НЕ е жешко, а и зочето ќе ве пуште за маленка сума пари, по 20 денара од сите :)

A бе прво да се собераме да напрааме еден список...да га напрааме еден сериозен баскет:smir:

Да можев ќе играм со вас но....Прстот ми е набиен и имам голем оток ќе ми треба 2 недели....:toe::(

Ак не сме па нии и кабелнет и киро ќе пропаднат :) И Алиен ќе изгубе работта хехе
Хаха... Сигурен ли си оти ќе ја изгубам работта... Јас планирам да напреднам саа тии денове а ти... хахаха

Види саа ти ако работаш тама тава е друго, јас кажувам на форумо тава шо Кирто ми го кажува на мене...Преги бех кај вас и Кирто ми покажа листо со новите брзини и новите цени...А как шо се секавам ти у предходен пост кажа дека интернето ке си остане ист...Е саа дали Кирто ме лаже мене, или ти лажаш јас тава не знам..Плус тава денеска дојдех да си платам интернето и платих 600ден. наместо 850ден. ама не знам зш оште не е таа брзина как преги шо кажа Кирто, шо е проблемо ако сакаш да ми кажаш???? Ај биди ми и ти поздравен:smir::toe::pos2::pos2:
Слуши саа јас кажах оти ќе си остане брзината сега таа шо е веќе шо е покачената. А ти ако не се сеќаваш тава ти го пишеше во постот.
-Вчера кирто кажа дека пробувале нешто и интернето бил појачан и мислам оти до денеска ке е тва. А кажа дека имале у план да го појачуват нешто ама не се знаа сигурно кога, дали за 1 недела, дали за 1 месец...
Јас на тава додадех оти интернето шо е саа веќе сега (покаченио) ќе си остане ист и оти тава не е проба и нема да ги вратат пак старите брзини, туку оти е покачен интернетот а и цената е поевтина.
Јас сега баш плаках интернет за друг и тај пакет шо беше 710 сега е 500ден. а и плус модемите се поевтини.
Најновата информација шо е отприлика за мош 10-15 дена ќе ги стават конечно тие 15/20 новите канали.
А од денеска ке имате можност да ја гледате А2

Ај у атачмент имате какви ќе се новите пакете на кабелнет.

Абе гледах ги јас новите пакете, ама ако не го направат интернето како шо кажуват одам на Телекабел ич таквото не ме боле. Шо јас тука ке чекам цела вечер за еден филм да ми се слегне, а на Телекабел за 10-15 минути се слегнува. Кабелнет и ќе пропадне ако останат истите брзини сите ќе одат на Т.Кабел...:toe::pos2:

И как ќе се преоптерете телекабел пак сите ќе се враќате на Кабелнет, ама јас ќе им останам верен и нема да ги изневерам, и ќе ми го напраат побрз. :bip:

Кабелнет Сее кабел нет..немам намера да го менам.

Абе гледах ги јас новите пакете, ама ако не го направат интернето како шо кажуват одам на Телекабел ич таквото не ме боле. Шо јас тука ке чекам цела вечер за еден филм да ми се слегне, а на Телекабел за 10-15 минути се слегнува. Кабелнет и ќе пропадне ако останат истите брзини сите ќе одат на Т.Кабел...:toe::pos2:

На телекабел со таа брзина на интернето, лимито од 6гб за 3 дена ќе го испунаш, и после пак ќе имаш брзина как кабел нет. :toe::smir:

И как ќе се преоптерете телекабел пак сите ќе се враќате на Кабелнет, ама јас ќе им останам верен и нема да ги изневерам, и ќе ми го напраат побрз. :bip:
И кабел нет нема да те изневере само да знааш шо следува сега во иднина... Само тии оптичките каблови да ги стаат после лесна е

Иначе Алиен кога си веќе тука да те питам нешто.

Јас ного не се разбирам од јачини мачини на интернето, ама пред 1 месец и барчетка ми се оклучи на Кабелнет и за да не плаќаме и двујцата по 710 ли колку е, се оклучииме и двујцата на исти модем. Е саа она как е оклучана на интернет, на мене ми е бавно едвај едвај оде, а тиа од кабелнет ми кажаа оти брзиинте биле појачани.

Де кажи шо да праам оти ме нервире веќе се и га теглам жицата од зад за да ми оде побрзо. :pos2:

Па ако даунладире она е исто како да даунлоадираш ти, така да саа сте како у кафе, само шо брзината на интернето ве е 10тина пати помаленка одколко интернет кафињата, така да лагираш, ка ти треба интерент, вади и га жицата, или па сечи и га и кажи и оти избијало спој =))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom