Пуштај парите оти те фаќа мајата и тебеДортмунд се за греота![]()
Па беа првите дваесет минути, онакво бранење поготово за првиот гол ни на избагосан фм немаПуштај парите оти те фаќа мајата и тебе![]()
Твоине 80 минути се бранеа такаПа беа првите дваесет минути, онакво бранење поготово за првиот гол ни на избагосан фм нема![]()
За одбраната на Јунајтед ми текнува на изјавата на Хорхе за дипломатијата.Твоине 80 минути се бранеа така![]()
Ќе тепате без примен if u know what i meanЗа одбраната на Јунајтед ми текнува на изјавата на Хорхе за дипломатијата.
- Изгледа шашаво, ама делува.(Глеј сеа Сити кога ке даде 3 во недела).
Третиот најјак тим после Сити и ПСЖ, дека и овие изгубија затоа и они, да останат у друштвото.Наполи најјаки у свеheheт.![]()
И мислам дека прв пат во историјата на ЛШ 5 екипи од една земја одат во нокаут фазатаНа крај Тотенхем со најмногу освоени поени ја завршува групната фаза.![]()
Ви ја предаваме/враќаме штафетата. Шпанска лига пропала. Енглезите сезонава делуваат сериозно и јако, иако тоа се должи многу и на мизерноста на дел од Шпанците и Италјаните и другиве од кои се очекуваше да бидат сигурни во нокаут ко Монако, Лајпциг, Бенфика...И мислам дека прв пат во историјата на ЛШ 5 екипи од една земја одат во нокаут фазата![]()
Ако добро памтам, 2006-та спомнаа на Скај дека исто било. Само не сум сигурен дали кажаа дека сите екипи биле носители на групи, или 5 екипи имало.И мислам дека прв пат во историјата на ЛШ 5 екипи од една земја одат во нокаут фазата![]()