Не бе, спонтано се собра народот (штитот) за да го заштити господинот Груевски (копјето), кој себе си се жртвуваше само нас да не има. Ајде некој нека не организира! (спонтано со СМС)Све е заговор на Грујо, Темпларите и Рептилите од планетата Нибуру.
Нема инфо што со 2-цата избегани (а осудени за Монструм), ги бараат ли со потерница ??За мене е несфатливо како ги пуштија овие од Монструм да се бранат од слобода..
Не сакам ни да помислам дека се работи за некој политички пазар ама ако е така.. тогаш Заев треба да ја чукни малу глата и да се врати во колосек пошо колку и да ги симпатизирам неговите лево-ориенирани идеи сепак.. не е лесно да гледаме кај што се притвараат македонци за терористичко здружување од една страна / и се ослободуваат потенцијални (масовни) убијци од друга.
Можеби постојат докази што ги оправдуваат овие чекори но... мое скромно мислење е дека квалификацијата на делата за 27ми април е преголема, а овие од Монструм би ги пуштил исклучиво со титаниумски ГПС алки на нозете.
Ќе видиме, ќе покаже времето..
Тие не се криви колку имам слушано за нив од шишонциве и некои други муабети....мене не ми е јасно по која процедура се ослободени. Кога беа ВМРО на власт барем се глумеше некаква поделба на власта, нели зак. суд. извршна. Овој Зајко стана император во Македонија а од друга страна пола од македонците го подржува што е најстрашноЗа мене е несфатливо како ги пуштија овие од Монструм да се бранат од слобода..
Не сакам ни да помислам дека се работи за некој политички пазар ама ако е така.. тогаш Заев треба да ја чукни малу глата и да се врати во колосек пошо колку и да ги симпатизирам неговите лево-ориенирани идеи сепак.. не е лесно да гледаме кај што се притвараат македонци за терористичко здружување од една страна / и се ослободуваат потенцијални (масовни) убијци од друга.
Можеби постојат докази што ги оправдуваат овие чекори но... мое скромно мислење е дека квалификацијата на делата за 27ми април е преголема, а овие од Монструм би ги пуштил исклучиво со титаниумски ГПС алки на нозете.
Ќе видиме, ќе покаже времето..
затоа сега приведоа едно чице за ФБ коментар, во кој имаше изјава, разочарување на правник....Тие не се криви колку имам слушано за нив од шишонциве и некои други муабети....мене не ми е јасно по која процедура се ослободени. Кога беа ВМРО на власт барем се глумеше некаква поделба на власта, нели зак. суд. извршна. Овој Зајко стана император во Македонија а од друга страна пола од македонците го подржува што е најстрашно
Знам дека е болно да се признава пораз, ама за судбина на цели поколенија станува збор. Кој гласал гласал.....не е битно, сега треба истите да го симнат. Пошто овие што ги вработи ВМРО во јавна администрација све СДС-овци станаа а таа уствари и беше гласачката машинерија која му носеше победи.
Не знам кој му е планот, али ја мислам дека он не смее оставка да даде.Оставка од Груевски е прашање на време, посебно сега со протестиве. Пустиот не може 100 души да собере пред суд. Евидентно е дека членството и голем дел од функционерите во партијата му имаат откажано послушност.
Ама затоа со Изи Мизија растури, шознамТој беше маме му негово, златен квиз упропасти.