- Член од
- 10 јануари 2015
- Мислења
- 58
- Поени од реакции
- 83
Лјубчо Георгиевски rulzzz...
Богами немогуче.До пред Скопје 2014 никад Вардар не се прелал ниту поплави имало.Шилегов на време да ги отстранел градбите немаше ова да се случи.Градбите од проектот „Скопје 2014“ опасни за коритото на Вардар
https://www.mkd.mk/makedonija/skopje/gradbite-od-proektot-skopje-2014-opasni-za-koritoto-na-vardar
Немогуче! Соросова лага.
Ама речиси недела дена нема никој да праша, дали уапсија некого? Исто како со РДТ.Кој знае колку е тешко да си антички сендвич деновиве. Им се сруши светот.
Ти си ги помешал не јас. Зошто не беа тепани пратеници од Дуи? Груби се смее и си излегува надвор. Јас знам дека ти е тешко да ја прифатиш вистината ама тоа е така и не можеш да ја смениш.Ахмети прв избега.Претходно Беса преговараше со Заев за да влези во влада па после на локални коалицираа со ВМРО.Прогласувањето на Талат во исто време со протестот не беше на ВМРО туку на СДС.Си ги помешал брзините.
Тоа надвор беше смешна екипа за влагање во собрание и немаше да ја преминат оградата а не па да влезат ако полицијата си ја вршеше работата. Вие или страдате од колективна глупавост или мислите дека ние сме глупави, имаш снимки и очигледни докази дека луѓе со фантомки ја контролираат толпата, луѓе кој не влегоа од предната врата и луѓе кој сите ги знаеме низ град дека се бандити на вмро. Да спомнам и дека само 2-3 ца од џандарите професионално си ја вршат работата, другите сите очигледно чекаат наредба ( 2 саати) . Жал ми е ако некој бил понесен од ситуацијата ко старчето ама дека водачите не знаеле што се планира тоа мало морген.Малце да ти појаснам во врска со упадот во собрание.Во 18ч сите знаеа дека ќе има протест од неколку илјади граѓани.Истото време Талат беше изгласан за претседател,плус беше пеана албанската химна од страна на албанските пратеници.Намерни провокации за да бидат сигурни дека народот ќе се побунтува.
И за тоа треба некој да одговара но никој не го ни спомнува.
Најверојатно исто ко Комунистите со СФРЈ, само брзо се снајдоа па продолжија истите срањаКој знае колку е тешко да си антички сендвич деновиве. Им се сруши светот.
Дава ти заплата, как нема даe наи добар, и на тебе и на viktora и слични...Што се однесува на мене Груевски е најдобар Македонски лидер од 1945 до денес...и крајно способен политичар ако не и најуспешен во историјата на РМ. Дали си оди или остане се исто е. Има многу способни лидери во ВМРО...не дека Груевски е лош напротив одличен е но, кој и да изберат нема да згрешат. Нов, стар лидер, ново, старо ЦК...ВМРО е бренд и ќе си остане. Кој и да е јас го подржувам...
Ретко се чита волку релевантна информација, Владе дај кажи кој го упропасти квизот Брзо глувче и да ја затвориме темата.Овој Дац не беше оној истиот што се уфрли како џокер во покер на местото на Игор во Џанрдар Збира квизот и му еба матер по кратка постапка?
Тој беше маме му негово, златен квиз упропасти.Овој Дац не беше оној истиот што се уфрли како џокер во покер на местото на Игор во Џанрдар Збира квизот и му еба матер по кратка постапка?
A они сите на господинот Груевски за свенешто му се сипаа.Тој беше маме му негово, златен квиз упропасти.
Прво прашуваа, има влада? и се смееа. Потоа тоа им преседна па почнаа да прашуваат дали е укината РДТ. Потоа прашуваа дали има уапсени и повторно се смееа. Сега упасени има, ама не им е повеќе смешно, сега да ти било политички реваншизам ако уапсиш група луѓе кои насилно упаднаа во Собрание и се обидоа да линчуваат пратеници како на дивиот запад.Ама речиси недела дена нема никој да праша, дали уапсија некого? Исто како со РДТ.
http://fokus.mk/1vmro-dpmne-denes-ke-prtestire-pred-shutka/
П. С. Паметен потег, настрана од сите да не сметаат и така како што кажа некој не можат да соберат народ ни за мал фудбал.
Не бе чисто информативно прашав, не бев сигурен дали е тој. Сепак оддамна беше. Нема врска со сегашните настани. Овие кога откажаја претстава или што и да направија свесни се за можните последици, не се деца мали. И Дац ако сака има право да ги казни или да ги избрка од работа. Ако можат мене , тебе или било кој друг со три неоправдани отсуствувања да не избркаат од работа , не гледам причина зошто некој друг би бил привилегиран. Малце е глупо да се правиш херој а да очекуваш дека нема да има последици. Тоа баш и не е некоја херојска работа така ?Ретко се чита волку релевантна информација, Владе дај кажи кој го упропасти квизот Брзо глувче и да ја затвориме темата.