Најодвратна песна што сте ја слушнале?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
нема по кретено‘имбецило‘селско‘бричовско‘деградирачка песна од ФЕНОМЕНОМЕНАЛНО!

Ууу дефинитивно...а баш се мислев која да ја напишам...(од големиот асортиман) Песнана е...НОУ КОМЕНТ:kesa:

Lollipop - lil wayne песната е ЛОЛ.
Лижи ми го лижавчето :nesum::tapp:

I`ll do it like a truck-тапа е :tapp: а каков хит беше летово сите ја сакаа лол :pos:

Сите стереотипни песни од рок-бендови како Bowling For Soup, Panic! At The Disco, Afi, 30 Seconds To Mars, Carolina Liar... Биваше ли сите да бидат еднакви? :tapp:

Онаа Крејзи фрог со музиката од Аксел Фоли,Гасолина Београд од Цеца,Јорговани-Дино Мерлин .Се извинувам на сите наши поп пеачи ама не сакам ни да ги спомнам нив и нивните песни

плус најнајнајнајнај одвратната,пичкарска,никаква,грда песна воопшто направена “МАЛЕЕЕЕНАААА НОЧАС СРУШИООО СЕ СВЕЕТТ!!!!’’жими све кога ке ја чујам ми се заебува денот одма :@:@:@:@

+од Бада се потсетив од оној Џејмс Блант цел репртоар!!!

Нај одвратното нешто што одвај издржувам да и ислушам една е*ана строфа... начисто ме убива одвратнава песна.... аааааааааааааа кој ме тераше да слушам дали е воопшто таа...

:nesvest:Око ниша кишааааа,а у нишу сувооооооо тамтарарам леле се ежам кога ја слушнам менувајќи канали по ТВ :tapp:

Мy secret combination од женската од Hellass на евровизискиот свињарник во Белград 2008. Колку и да и е добра песната ме нервира тоа фацата што ја прави. Како курвиче за да освои некое бодче повеке! И се разбира Ејми Вајнхаус. Ми се повраќа кога ќе ја видам на ТВ. Морници ме лазат од помислата на неа :tapp:

Многу се такви. Во моментов ќе се сетам само на Феноменоменално (бљаааак) :pov:

Site turbofolk srpski pesni posebno na Karleusa :nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom