Најодвратна песна што сте ја слушнале?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Најглупа ха : Епинал Епинал Епинал Епинал Епинал ЕПИНАЛ!!! Кој патувал поминал во Епинал.... и ууууухххххх ме нервират ногу песната. И краљ дискотеке уф тие две најпојке ме нервирет а после нејзе идат Бонго Бонго и некој други на кои не ми текнува во моментов

имам нов фаворит. Не ја знам песната ја пуштаат на Сити и Антена нешто во Аренби стил и женскава цело време на песната се дере ама цела песна. Гадно одвратно и потсетување меѓудругото зошто мразам Аренби.
п.с ако некој ја знае песнава нека пише.

Одвратни ми се сите турбо фолк и бугарски песни,ама песна од која буквално ми се има слошено е една мислам дека One love се вика и е од Massive Attack,а инаку ја обожавам таа група им бев и на концертот,ама песната е УФ!!!

Целиот репертоар на Џејмс Блант заради прекумерена лигавост,
Целиот репертоар на Тој Типот Што Личи И Пее Ко Џејмс Блант Али Е Од Англија заради прекумерена лигавост,
Све што е турбо фолк (nuff said),
Дркаџиските песни што ги пуштаат на МТВ и таквите канали со куп црнчуги (или белчиња кои мислат дека се црнци) и текстови кои содржат (воглавно) је је је, бејби, хоуми, парти и слично.

Рама маргарин! Идиотизам! Нешто ја снема у последно време. :) Шала на страна. У последно време од такт се вадам коа ќе ја чујам преработкана од Walk this way од Aerosmith, а пошто многу често ја пуштаат, кај и да е нервен слом ќе ме лупне (пу пу пу, не дај Боже! :)). Исто и преработката на Sweet child o' mine од G'n'R. На Антена, на Сити ги пуштаат, на секои 5 минути, ваљда ги знаете. Кретенизација. Не ми е јасно како си дозволуваат да преработат такви легендарни класики. Се изнервирав!
di.gif
cp.gif

Онаа Крејзи фрог со музиката од Аксел Фоли,Гасолина Београд од Цеца,Јорговани-Дино Мерлин .Се извинувам на сите наши поп пеачи ама не сакам ни да ги спомнам нив и нивните песни

Мене најодвратна и најбез врска песна што сум ја слушнал ми е : Fluks - Сабалје
Текстот е едноставно без врска.нема ништо у тој текст.Еве ви линк па слушнете ја :
www.myspace.com/flukskopje

Osven sprsko za mene drugo sve e jebi vetar.... Mislam srpska muzika e nesto posebno.. Te opusta vo sekoj pogled ... A muzika najpoke so ja mrazam e punkot i metalot e*ate muzikata za drogiranje ... Neka mi prostat metalcite i punkerite ali j*biga to e moe mislenje.....

bullet напиша:
Osven sprsko za mene drugo sve e jebi vetar.... Mislam srpska muzika e nesto posebno.. Te opusta vo sekoj pogled ... A muzika najpoke so ja mrazam e punkot i metalot e*ate muzikata za drogiranje ... Neka mi prostat metalcite i punkerite ali j*biga to e moe mislenje.....

Конечно некој да го делит моето мислење!!!! Браво!

Marina не е веќе наркоманка ко нас :(

Најодвратна: Било која латино Р&Б песна... и српско де

MaRiNa`Oh напиша:
Конечно некој да го делит моето мислење!!!! Браво!

leeee kazi a ....... mislam nemat so da se prajt muabet za srpsko nesto...... to e sirok poim :) mnogu se nerviram koga gi gledam tie narkomanite po plazite... to -5 stepeni tie so gitarite sednati i peat nesto metal ova ona se glupiraat krsat klupi... Sacuvaj bozeee mislam premnogu gi mrazam...... ne se site takvi ama 65% od niv taka se ponasaat.... so velis ti MaRiNa?

bullet напиша:
leeee kazi a ....... mislam nemat so da se prajt muabet za srpsko nesto...... to e sirok poim :) mnogu se nerviram koga gi gledam tie narkomanite po plazite... to -5 stepeni tie so gitarite sednati i peat nesto metal ova ona se glupiraat krsat klupi... Sacuvaj bozeee mislam premnogu gi mrazam...... ne se site takvi ama 65% od niv taka se ponasaat.... so velis ti MaRiNa?

Па нормално, Громе мој ми е химна мене.

Зошто никој не ги спомена до сега Бугарските песни? Па ептен се без врска...Немаат никаков текст, спотовите немаат цел и приказна само голи жени се шетаат и ги рекламират своите силикони , фризури и шминка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom