- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 5.698
- Поени од реакции
- 7.583
Da imav i daikin ili mitsubishi pak ke mi se dopagase mislenjeto.Sekoe branenje na nekoj brend po bilo koja cena poradi dobronamerna ili nedobronamerna kritika pravi odbivnost kon toj brend .Koga se nema samokriticnost e najloso ,vo bilo koja profesija pa i vo ovaa.
Ајде лепи покажи што знаш........3,36 што значи нa -7 Tbiv? и што значи ова 3,8 ?????
Да не те мачам....ПОЈМА НЕМАШ.....некој монтер ти пристапил, или ко што викаш ти се згадило од Грее па си отишол кај што нетреба у енергија....Драгонот со фенот ти кажал прикаска дека оваа е 4,7кw и те запалил а ти зелен појма немаш.....најдобрата прикаска што секако СИ САКАЛ ДА ЈА СЛУШНЕШ те води до моментот да го одврзеш кесето и наседнеш на прикаската дека цел стан ке го грееш само со една клима "НАВОДНО 4kw" на било која надворешна температура.....ама ко за баксуз, на Драгонот, зимава паѓа снег и температурите паѓаат до -25 и држат долго....прикаската за топли зими им паѓа во вода па у небрано пишуваш пост дека пушташ ПАНЕЛКИ....демек климата што си ја земал не дека нетоплли ама со припомош од паналки.....а бе вакви муабети.....а што не им ја врати оти негрее без панелки ???
Последно уредено: