Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
Da igraci od Olympiacos standardot ke ti dojdat da igraat vo avtokomanda mogila i slicni nivi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ако му дајш поголема плата и бос ќе ти играат...смешни пари вложва Дестани за онаков капитал што го има,треба Академија како онаа на Вардар во Аеродром да направи со хотели,ресторани,помошни игралишта..триста работи...настрана стадионот....ако сакаше да вложи ќе се почуствуваа резултати без разлика во какво првенство и држава си.

Lukas sigurno ke odi vo Skendija
А ќе си оди прво некој од офанзивците штом нов ќе носите? Оти премногу би било уште еден да се додаде кога веќе ги имате Ибраими, Емини, Жуниор, Радески и Абдурахими за тие позиции (како и Шефити, Чиљафи и Асани кој ќе се врати зимава како опции за на клупа).

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

А ќе си оди прво некој од офанзивците штом нов ќе носите? Оти премногу би било уште еден да се додаде кога веќе ги имате Ибраими, Емини, Жуниор, Радески и Абдурахими за тие позиции (како и Шефити, Чиљафи и Асани кој ќе се врати зимава како опции за на клупа).

Абдурахими ќе си оди.
Асани не значи дека ќе се врати може да се продолжи позајмицата.

Абдурахими ќе си оди.
Асани не значи дека ќе се врати може да се продолжи позајмицата.
Не само Асани туку и Чиљфи би го пратил на позајмица, реално не е потребен во Шкендија и џабе дреме коа нема место ни на клупа за него.

Vidi ne sum ja za Iskra taka da ne me stavaj u taa klapa. Inace za Lukas znam deka Shkendija e seriozno zainteresirana i mn golemi se sansite da otide tamo

Vidi ne sum ja za Iskra taka da ne me stavaj u taa klapa. Inace za Lukas znam deka Shkendija e seriozno zainteresirana i mn golemi se sansite da otide tamo
Моја грешка што директно ти се обратив, не ни заглеав кој пишал лол Како и да е ми одговорија веќе на прашањето горе :)

Овој Емини откако го направи тој хет-трикот при почетокот коа дојде, дали направи бар една асистенција од тогаш? Секој натпревар е стартер (само еднаш мислам од клупа влезе пред 3 кола, сите останати од старт ги одигра) и ај што гол нема дадено па ни асистенција не памтам да направи. Еден Радески повеќе постигна од него во половично време што го има поминато на терен последниве 10 кола. Игра ли бар добро на терен (оти ретко ги гледам натпреварите)? Оти не знам дали статистикава прави реална слика за него или може сепак добро игра ама ете нема конкретно голови/асистенции... Очекував повеќе од него, вака од страна глеано дури и Абдурахими ми делуваше покорисен од него.

Буба со најдобар подарок за Балистите, во 25 минута за 25 годишнината, им подори гол за 2:0 :cuc:

Овој Емини откако го направи тој хет-трикот при почетокот коа дојде, дали направи бар една асистенција од тогаш? Секој натпревар е стартер (само еднаш мислам од клупа влезе пред 3 кола, сите останати од старт ги одигра) и ај што гол нема дадено па ни асистенција не памтам да направи. Еден Радески повеќе постигна од него во половично време што го има поминато на терен последниве 10 кола. Игра ли бар добро на терен (оти ретко ги гледам натпреварите)? Оти не знам дали статистикава прави реална слика за него или може сепак добро игра ама ете нема конкретно голови/асистенции... Очекував повеќе од него, вака од страна глеано дури и Абдурахими ми делуваше покорисен од него.
IMHO ne mu odgovara sto igra kako krilen napagac. on so godini nanazad igrase centralno, dali kako centarfor ili kako polu spic/ofanziven vezen. ne deka igra epten loso, pridonesuva na terenot iako ne e efektiven, ama ocigledno e deka ne mu odgovara najdobro pozicijata. mozda ne bi bilo loso so ibraimi da gi smenat poziciite bidejki ibraime i kako levo krilo se snaoga, a emini bi bil podobar od sega igrajki kako centarfor.

Spektakl

23843260_1486404851394615_6359074954327433371_n.jpg

Последно уредено:
http://sport.com.mk/default.asp?ItemID=14987041BB99AA42AE99C30518E8E348

ЛУКАС ГОИЈАНО ВО АТОМСКИОТ НАПАД НА ШКЕНДИЈА

Хасани, Ибраими, Емини и Лукас ќе биде напаѓачката четворка на тетовските „црвено-црни“ за вториот дел од сезоната

Лукас Гоијано Кардосо Фереира ќе биде првото зимско засилување во редовите на Шкендија. Како што дознаваме, раководството на тетовци веќе ги договорило сите детали со ФК Пелистер, со менаџерите и, се разбира, со него самиот околу личните услови. Тоа значи дека страшниот напад на Шкендија напролет ќе биде уште посилен.

Интернационалецот од Бразил и моментално член на Пелистер важи за еден од најдобрите напаѓачи или фудбалери во нашата прва лига. Се шпекулира дека за добивање на потписот или за официјализирање на трансферот, Шкендија ќе мора и е подготвена да му плати на Пелистер сосема пристојна сума како

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom