Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Нели милиони или милијарди евра украл ?

или денарите сам ги конвертираш во евра?
9 милиона денари се 9 милиона евра?
Не бе, нема ич украдено, патриот голем е.

Одлучниот Зоки, визионерот :pos::pos::pos:
Интересно би било да се читне некоја страна од темава пред падот на Никола. Веројатно истите муабети се вртеле како и сега, само никовите се различни. (y)

Не бе, нема ич украдено, патриот голем е.
Нас баш тоа не интересира, каде се украдените пари, знаеме дена се 6 милијарди на странски сметки, а не да ни покажуваат сметки кој он самиот ги пријавил и лесно може да се провери од каде се парите.

Го прочитав и не сватив што откриле
Да сватиш не можеш, ама ај пробај да сфатиш па можеби ќе ти се посреќи да сФатиш. Инаку за сендвичи збориш пак гледам, ама ти пишав претходно, ќе си ќутиш и ќе си трпиш како ти ја снемува државата. Многу уживам во овој момент кога се нервирате што ќе ви ја снема државата, можеш само да лаеш а не можеш ништо да направиш. Куче вмровско, ав ав.

Нас баш тоа не интересира, каде се украдените пари, знаеме дена се 6 милијарди на странски сметки, а не да ни покажуваат сметки кој он самиот ги пријавил и лесно може да се провери од каде се парите.
ic nema ukradeno SJO KE JA PRODAVA MAKJDEONIJA NA EU I NA AMERIKANCITE

Предлог-законот за јазиците вака како што гласи, е надвор од рамките на Уставот.
Двојазични униформи на полиција, пожарна и слично се спротивни на Уставот.
Сега прст у гс
lazat zada go izvalkat cesnoto ime na gospodinot gruevski
Или за да возат сендвичи како вас, додека и ебават матер на државата.

Да сватиш не можеш, ама ај пробај да сфатиш па можеби ќе ти се посреќи да сФатиш. Инаку за сендвичи збориш пак гледам, ама ти пишав претходно, ќе си ќутиш и ќе си трпиш како ти ја снемува државата. Многу уживам во овој момент кога се нервирате што ќе ви ја снема државата, можеш само да лаеш а не можеш ништо да направиш. Куче вмровско, ав ав.
Мислеш дека многу се нервирам за ова, пф шо би се рекло
си имам јас други љубовни проблеми, одам кон депресија

Не се нервираш што ќе плаќаш казна за незнаење албански? Или пак за двојазичноста? Еј види го ти Тома јакиот не се нервирал иииаа што си јак бе еј. Е ако штом така, не се нервирај, збори си за сендвичи и плати си казна ако не знаеш албански. Ав ав.

Заедно оргазми доживувате во штаб додека ја разебуват државата, браво прав сендвич, ireal гомна да јаде..

Заедно оргазми доживувате во штаб додека ја разебуват државата, браво прав сендвич, ireal гомна да јаде..
Овој народ не ни заслужувал држава да има, кај подарена па и таа не успеаа да ја сочуваат. Што побрзо тоа подобро.

shu ke praveme we ke ja prodadat makjedonia ne i mi e jasno

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom