Toma
Корона стронг
- Член од
- 22 април 2014
- Мислења
- 4.156
- Поени од реакции
- 3.388
Спин њус, за сендвичиПа нели реков дека е фејк њуз, фуцк ин тхе браин, што би рекол твојон колега.
Спин њус, за сендвичиПа нели реков дека е фејк њуз, фуцк ин тхе браин, што би рекол твојон колега.
lazat zada go izvalkat cesnoto ime na gospodinot gruevskiКој милиони јас ништо не прочитав освен тие сметки што ги имале, и јас имам во сите банки сметки ама пари јок
Па очигледно е, оти не е ЗаевА зошто за тебе Грујо е најголемо г.мно ?
Нели милиони или милијарди евра украл ?Ете поставив линк и читај.
Не бе, нема ич украдено, патриот голем е.Нели милиони или милијарди евра украл ?
или денарите сам ги конвертираш во евра?
9 милиона денари се 9 милиона евра?
Нас баш тоа не интересира, каде се украдените пари, знаеме дена се 6 милијарди на странски сметки, а не да ни покажуваат сметки кој он самиот ги пријавил и лесно може да се провери од каде се парите.Не бе, нема ич украдено, патриот голем е.
Да сватиш не можеш, ама ај пробај да сфатиш па можеби ќе ти се посреќи да сФатиш. Инаку за сендвичи збориш пак гледам, ама ти пишав претходно, ќе си ќутиш и ќе си трпиш како ти ја снемува државата. Многу уживам во овој момент кога се нервирате што ќе ви ја снема државата, можеш само да лаеш а не можеш ништо да направиш. Куче вмровско, ав ав.Го прочитав и не сватив што откриле
ic nema ukradeno SJO KE JA PRODAVA MAKJDEONIJA NA EU I NA AMERIKANCITEНас баш тоа не интересира, каде се украдените пари, знаеме дена се 6 милијарди на странски сметки, а не да ни покажуваат сметки кој он самиот ги пријавил и лесно може да се провери од каде се парите.
Сега прст у гсПредлог-законот за јазиците вака како што гласи, е надвор од рамките на Уставот.
Двојазични униформи на полиција, пожарна и слично се спротивни на Уставот.
Или за да возат сендвичи како вас, додека и ебават матер на државата.lazat zada go izvalkat cesnoto ime na gospodinot gruevski
Мислеш дека многу се нервирам за ова, пф шо би се реклоДа сватиш не можеш, ама ај пробај да сфатиш па можеби ќе ти се посреќи да сФатиш. Инаку за сендвичи збориш пак гледам, ама ти пишав претходно, ќе си ќутиш и ќе си трпиш како ти ја снемува државата. Многу уживам во овој момент кога се нервирате што ќе ви ја снема државата, можеш само да лаеш а не можеш ништо да направиш. Куче вмровско, ав ав.
Не се нервираш што ќе плаќаш казна за незнаење албански? Или пак за двојазичноста? Еј види го ти Тома јакиот не се нервирал иииаа што си јак бе еј. Е ако штом така, не се нервирај, збори си за сендвичи и плати си казна ако не знаеш албански. Ав ав.Мислеш дека многу се нервирам за ова, пф шо би се рекло
си имам јас други љубовни проблеми, одам кон депресија
Заедно оргазми доживувате во штаб додека ја разебуват државата, браво прав сендвич, ireal гомна да јаде..Да сватиш не можеш, ама ај пробај да сфатиш па можеби ќе ти се посреќи да сФатиш. Инаку за сендвичи збориш пак гледам, ама ти пишав претходно, ќе си ќутиш и ќе си трпиш како ти ја снемува државата. Многу уживам во овој момент кога се нервирате што ќе ви ја снема државата, можеш само да лаеш а не можеш ништо да направиш. Куче вмровско, ав ав.
Овој народ не ни заслужувал држава да има, кај подарена па и таа не успеаа да ја сочуваат. Што побрзо тоа подобро.Заедно оргазми доживувате во штаб додека ја разебуват државата, браво прав сендвич, ireal гомна да јаде..
shu ke praveme we ke ja prodadat makjedonia ne i mi e jasnoМислеш дека многу се нервирам за ова, пф шо би се рекло
си имам јас други љубовни проблеми, одам кон депресија